Uusimmat

The Last of Us on vuoden nopeimmin myynyt PS3-peli

10.07.2013 11:00 Juho Anttila

PlayStation 3 -yksinoikeuspeli The Last of Us on nauttinut lähes varauksetonta ylistystä kriitikkojen keskuudessa. Sanon lähes, sillä jotkut soraäänet ovat nousseet konsensushyminän yläpuolelle muistuttamaan, ettei tämäkään peli ole suinkaan täydellinen. Kriitikkojen lisäksi Naughty Dogin uutuus maistuu myös pelaajille, mistä todisteena peliä on myyty jo 3,4 miljoonaa kappaletta.

Mainittu lukema lyötiin tauluun ensimmäisen kolmen viikon aikana pelin julkaisusta laskien. Kauppa on siis käynyt melkoista vauhtia, itse asiassa nopeammin kuin yhdenkään toisen tänä vuonna julkaistun PlayStation 3 -pelin kohdalla. Lisäksi kyse on nopeimmin myyvästä uudesta IP:stä PlayStation 3:n historiassa.

Sonylle yksinoikeuspelin menestys maistuu tietenkin mitä parhaiten. Firman pomoportaaseen kuuluva Shuhei Yoshida kiitteeleekin Naughty Dogin kehittäjiä visionääreiksi, joiden tarinankerronnalliset taidot eivät kalpene kenenkään rinnalla. No, siinä mielessä Yoshida on oikeassa, että The Last of Usin ongelmat löytyvät aivan muualta kuin pelin tarinasta. Joka tapauksessa kova suoritus ja kunnioitettavat myyntiluvut.

Lähde: Edge

Lisää aiheesta

Seksikohu: The Last of Us mainostaa pornolinjoja

Ellen Page syyttää The Last of Us -kehittäjää kopioinnista

The Last of Us on kuin kaksi eri peliä, joista vain toinen loistaa – lue arvostelu!