Uusimmat

HBO Nordicin kaikki uudet sarjat ja elokuvat syyskuussa 2021

31.08.2021 14:11 Muropaketin toimitus

Syyskuussa HBO Nordicilla alkaa Ingmar Bergmanin klassikkoon pohjautuva, Oscar Isaacin ja Jessica Chastainin tähdittämä minisarja Scenes from a Marriage. Tulossa on myös What We Do in the Shadows- ja Doom Patrol -sarjojen kolmannet kaudet sekä Robot Chickenin 11. kausi.

Syyskuun uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Nordicilla:

What We Do In The Shadows, kausi 3 – alkaen 3. syyskuuta
Staten Islandille sijoittuva komediasarja seuraa kolmea vampyyria, jotka ovat asuneet kämppäkavereina satojen vuosien ajan. Kolmannella kaudella Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillén ja Mark Proksch palaavat rooleihinsa Nandorina, Laszlona, Nadjana, Guillermona ja Colin Robinsonina. Uudella kaudella selviää, mitä seuraa Guillermon paljastuttua vampyyrintappajaksi.

A.P. Bio, kausi 4 – alkaen 3. syyskuuta
Komediasarja seuraa Harvard-filosofi Jack Griffiniä (Glenn Howerton), joka joutuu unelmatyöpaikkansa menettäessään palaamaan Ohion Toledoon työskentelemään lukion edistyneiden kurssin biologian opettajana. Whitlock High Schooliin rymistellessään Jack tekee selväksi, ettei aio opettaa biologiaa lainkaan. Oivaltaessaan, että hänellä on käsissään joukko priimusoppilaita, Jack päättää valjastaa välkyt omaksi henkilökohtaiseksi hyödykseen.

Billions, kausi 5 jatkuu – 6. syyskuuta
Draamasarjan viidennen tuotantokauden jälkimmäisellä puoliskolla mahtava miljardööri Mike Prince (Corey Stoll) ravistelee Axe Capitalia ja antaa Chuck Rhoadesille (Paul Giamatti) potentiaalisen uuden aseen taistelussa Bobby Axelrodia (Damian Lewis) vastaan. Sarjaa tähdittävät myös David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin ja Jeffrey DeMunn. Jeanane Garafolo nähdään uusissa jaksoissa laillisen kannabisyhtiön trendikkään omistajan roolissa.

Robot Chicken, kausi 11 – alkaen 7. syyskuuta
Palkittu Adult Swim -hittisarja Robot Chicken jatkuu uusin jaksoin, eikä yksikään pop-kulttuurin ilmiö jää satiiriselta stop motion -animaatiosarjalta huomaamatta. Uudella kaudella nähdään monia hulvattoman sekopäisiä hahmoja aina Joe Exoticista Pipsa Possuun. Robot Chicken on Seth Greenin ja Matthew Senreichin luoma ja tuottama, ja kaksikko myös käsikirjoittaa ja ääninäyttelee sarjassa sekä ohjaa sitä yhdessä Tom Sheppardin kanssa.

Scenes From A Marriage, minisarja – alkaen 13. syyskuuta
Oscar Isaac ja Jessica Chastain tähdittävät tätä modernia sovitusta Ingmar Bergmanin ruotsalaisesta klassikkoteoksesta. Viisiosainen HBO-minisarja on Hagai Levin luoma, käsikirjoittama ja ohjaama. Vangitseva draama käsittelee alkuperäisteoksessa esiin nostettuja teemoja uudesta näkökulmasta, tarkastellen rakkautta, vihaa, halua, yksiavioisuutta, avioliittoa ja avioeroa nykypäivän amerikkalaispariskunnan silmin.

Teenage Euthanasia, kausi 1 – alkaen 17. syyskuuta
Adult Swimin uusi animaatiokomedia kertoo kuolemasta, perheestä ja tahattomasta henkiin heräämisestä. Lähitulevaisuuden Floridaan sijoittuva sarja keskittyy Tender Endings -nimisen hautaustoimiston omistajaperheeseen, tärkeimpinä hahmoinaan isoäiti Baba, hänen aikuiset lapsensa Pete-setä ja Trophy sekä Trophyn teini-ikäinen tytär Euthanasia (“Annie”), joka sai nimensä vahingossa Trophyn sietämättömän kärsimyksen aikana.

Doom Patrol, kausi 3 – alkaen 24. syyskuuta
Supersankarisarjan kolmas kausi käynnistyy Dorothyn (Abi Monterey) musertavaan menetykseen päättyvästä kohtaamisesta Kynttiläntekijän kanssa. Doom Patrol on joutunut haastavaan tienhaaraan, ja sankareista jokaisella on hankaluuksia kohdata todelliset toiveensa ja ominaisuutensa. Tilannetta mutkistaa aikakoneella paikalle saapuva Madame Rouge (Michelle Gomez), jolla on tärkeä tehtävä – kunhan hän vaan muistaisi, mikä se olikaan.

Nuclear Family, kausi 1 – alkaen 27. syyskuuta
Kolmiosainen HBO-dokumenttisarja seuraa elokuvantekijä Ry Russo-Youngia, joka kääntää kameran kohti omaa menneisyyttään pohtiakseen perheen merkitystä. 70- ja 80-lukujen taitteessa, sateenkaariperheiden ollessa monille vielä mahdoton ajatus, Ry ja hänen siskonsa Cade syntyivät kahdelle äidille spermanluovuttajien avulla. Ry’n idyllistä lapsuutta varjosti yllättävä oikeusjuttu, joka ravisteli koko perhettä ja jonka jälkimainingit vaikuttavat heihin yhä.

Syyskuun uudet kirjastoelokuvat:

1. syyskuuta:
22 Bullets
The Artist
Bleeder
Bronson
Buried
Centurion
Colombiana
A Dangerous Method
The Diary Of A Drunk
Dorian Gray
I Kina Spiser De Hunder
I’m Not There
Intersection
Intouchables (En Oväntad Vänskap)
The Iron Lady
The Lady
Monster
The Other Man
The Place Beyond The Pines
Rules Of Engagement
Secret Of Moonacre
Taken
Taken 2
Taken 3
Valhalla Rising
The Way Back
Whistleblower

Syyskuun Kids-uutuudet:

1. syyskuuta
Pingu, kaudet 5–6
Scooby-Doo! The Sword and the Scoob
Taikojen talo (Thunder and the House of Magic)
Pikku prinssi (The Little Prince)

3. syyskuuta
Rasmus Nalle (Rasmus Klump), 1. kausi
The Lego Movie

10. syyskuuta
Boss Baby

17. syyskuuta
Mikko Mallikas (Alfie Atkins), 1. kausi

24. syyskuuta
Bamse, 1. kausi
Happy Feet

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat