Uusimmat

Foorumi: PS3:n päivittäminen PS4:ään, mitä hyötyä?

07.12.2014 22:00 Jukka O. Kauppinen

Sunnuntaisen löysäilyn kunniaksi katse kohti foorumia ja päivänpolttavia / vähemmän polttavia keskustelunaiheita. Ja siellähän Attealeksi kysyy erittäin hyvän kysymyksen: mitä jos ostaisi PS4:n? Mitä eroa niillä oikeastaan on?

”Grafiikat ovat aivan eri luokkaa todistetusti mutta muuten ? Äskön yritin googletella niin sellaisen sain selville että netissä pelaaminen maksaa.. Olisi saanut pysyä vain vanhassa Playstation 3 menetelmässä. Eli siis vähän kaipaisin kokeneimmilta tietoa ettei nyt ihan puun takaa tulisi mitään ostoon vaikuttavia juttuja vastaan.”

Ja kansahan toki auttaa:

 

No grafiikoiden lisäksi parantunutta on myös nopeus, eli peli käynnistyy hetkessä kun ps3:lla saa odotella parhaimmillaan useita minuutteja. Nettipelaaminen maksaa mutta se ei jää siihen vaan saat sillä mitä maksat myös kuukausittain ilmaisia pelejä (pitää olla jäsenyys ”päällä” että voit pelata noita pelejä vaikka olisitkin ne jo aikaisemmin ladannut), lisäksi voit pelata kaverin kanssa peliä jota sinulla tai hänellä ei edes ole (joissain peleissä ei ole tätä ominaisuutta) joten jos joku peli kiinnostaa mutta et ole varma ostopäätöksestä niin tuolla tavalla voit kokeilla sitä peliä jos jollain kaverilla on se. Lisäksi saat erityisalennuksia PS Storeen. Varmaan vielä jotain muutakin.

MakeNakkeGM

 

Huomioithan että viihdeominaisuuksia on vähemmän. Esim. videoiden streamaus jaetulta kovalevyltä ei ainakaan toistaiseksi ole mahdollista.

AIF

 

PS3:sta käytän kaikkeen viihdekäyttöön, netflix ja bluray koska noissa pitäisi olla vähäisten googletusteni perusteella parempi laatu tai jotain. PS4:lla on parempi selain ja youtube jos niille on käyttöä.

Zardon

 

Hommasin juuri PS4:n PS3:n kaveriksi. Vaikka aika mukavasti kolmosella oli pitkään pelannut ja vielä sillä on monia hyviä pelejä pelaamatta niin onhan toi PS4 ja uudet pelit törkeän mukavia. GTA5 tuli koneen mukana niin se ainakin pisti suun hymyyn kun näki miltä pelit näyttää

Käyttöjärjestelmä PS4:ssa on myös törkeän nopea verrattuna PS3:een. Mielestäni digitaaliset pelitkin valuvat huomattavasti nopeammin koneeseen.

wong fei hung

 

Itsekkin ostin ps4:n pari kuukautta sitten ja todella harvoin tullut pelattua ps3:lla sen jälkeen. Pelit vaan pyörii paljon paremmin ja on skarpimman näköisiä. Varsinkin se tökkimisen poissaolo vaikuttaa pelimukavuuteen todella paljon. PS3 tulee käynnistettyä melkeempä pelkästään Netflix tai Bluray käyttöön. Ehkäpä kolmosella tulee pelailtua joskus retroilun merkeissä

jansan

 

Tuleeko teillä muita eroja mieleen? Voitte auttaa miestä mäessä keskustelualueella.

Osallistu keskusteluun: Playstation 3 -> Playstation 4