Uusimmat

Ja Fallout 3 ei muka ole roolipeli?

17.11.2008 19:39 Miikka Lehtonen

Kun Fallout 3:n arvostelu julkaistiin pari viikkoa sitten, se aloitti melkoisen kommenttivyöryn. Hieman yllätäen vyöryn keskipisteessä väännettiin siitä, onko Fallout 3 roolipeli vai ei. Meidän mielestämme selkeästi kyllä, joidenkin mielestä hieman toisin. Esitämme todisteita oman näkemyksemme tueksi.

Nate Purkeypile on hieman traagisesta nimestään huolimatta eräs ihmisistä Fallout 3:n taustalla. World artistina mies vastasi pelimaailman taiteellisen yleisilmeen suunnittelusta. Kun hän ei tee postapokalyptisia painajaismaisemia, hän elää niissä.

Nate on nimittäin innostunut kertoilemaan uusimmassa Fallout 3 -päiväkirjassaan omista, erikoisista hahmoistaan ja niiden seikkailuista pelin maailmassa. Miehen hahmovalikoimaan mahtuu muun muassa Edward the Cannibal, joka ajautui autiomaassa seikkaillessaan pois hyveelliseltä asesepän tieltään ja muuttui kannibaaliksi.

Joskus ihmiset luulivat Edwardia yhä sankariksi. Hän löysi super-mutanttien leirejä ja tappoi niistä kaikki mutantit. Näiden panttivangit olivat innoissaan Edwardin näkemisestä. ”Oi kiitos kun pelastit minut”, he sanoivat. Eivät kuitenkaan tajunneet, että Edward tappoi mutantit vain saadakseen maukkaan aterian.

Edwardin ja muiden, vielä hämärämpien hahmojen seikkailuista voi käydä lueskelemassa Nate Purkeypilen päiväkirjasta. Haluaisinpa nähdä jonkun väittävän näiden jälkeen, että Fallout 3 ei muka ole roolipeli!

Lisää aiheesta

Fallout 3 (PC, PS3, 360)

Fallout 3 on sarjansa paras peli – ainakin myynneissä

Falloutin suunnittelija tykkää Fallout 3:sta

Piraatit iskivät ennakkoon: Fallout 3 waretettiin jo nyt

Fallout 3 kuumentaa tunteita

Lue myös

Arvostelu: SingStar ABBA (PS2, PS3)

Wiikon wanha: Dune 2

America’s Army vaihtaa Unreal Engine 3:een

Testaa tietosi muinaisista mikroista

Muropaketin uusimmat