Uusimmat

Crytek kiusoittelee uudella pelillään – MOBA:lta näyttää

24.05.2014 12:00 Juho Anttila

Arena of Fate

Crytek on tunnettu paitsi sangen huikeasta pelimoottoristaan, myös räiskintäpeleistään. Sekä Crysis-sarja että myös esimerkiksi ilmaispelattava Warface-räiskintä liputtavat selvästi tietyn peligenren puolesta. Crytekin osaaminen ei kuitenkaan rajoitu pelkään räiskintään, mistä on osoituksena myös firman tuleva mysteeripeli Arena of Fate.

Pelistä on nyt julkaistu 33 sekunnin mittainen kiusake. Videopätkä ei kauhean paljon paljasta, mutta sen verran voi jo nyt arvailla, että Lords Management -tyylisestä naksustrategiastahan pelissä näyttää olevan kyse.

Tähän tulkintaan viittaa paitsi kiusakkeen yleistunnelma, myös pelin yhteydessä käytetty termi areena. Lisäksi Crytek on useassa otteessa tuonut esille sitä, kuinka paljon firma tykkää ilmaispelimallista. On siis enemmän kuin todennäköistä, että Arena of Fate edustaa juuri League of Legendsin ja DOTA 2:n tunnetuksi tuomaa ilmaispelattavaa Lords Management -genreä.

Tässä vaiheessa on toki jälleen kerran muistettava, että kyse on huhuista ja tulkinnoista. Se, mistä Arena of Fatessa lopulta on kyse, selviää vasta sitten, kun Crytek suvaitsee antaa pelistä lisätietoja. Ehkä firmalla on tarjota sittenkin jotain uutta ja yllättävää. Jos ihan rehelliseksi heittäydytään, tämä on enemmän kuin toivottavaa, sillä Lords Management -pelejä sikiää tällä hetkellä kuin sieniä sateella.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

DOTA 2 ohitti World of Warcraftin

EA:n MOBA-viritys Dawngate on nyt avoimessa betatestissä

Supersankari-moba Infinite Crisis avoimessa betassa

Muropaketin uusimmat