Uusimmat

Horizon Forbidden Westistä leikattiin sisältöä – etukäteen näytettyä tehtävää ei mukana pelissä

28.02.2022 13:34 Muropaketin toimitus

Horizon Forbidden West ei sisällä aivan kaikkea, mitä etukäteen esiteltiin.

Horizon Zero Dawnin odotettu jatko-osa ilmestyi reilu viikko sitten ylistävien arvioiden saattelemana. Nyt tarkkasilmäiset pelaajat ovat huomanneet, että yhtä etukäteen esiteltyä tehtävää ei lopullisesta pelistä löydy.

Kuten Comic Book kertoo, nähtiin viime toukokuussa State of Play -striimissä tehtävä, jossa pelisankari Aloy lähtee pelastamaa Erendiä taistelussa, jossa nähdään vaarallinen Tremortusk-robotti. Tämä tehtävä, jonka näet alla olevalta videolta, ei kuitenkaan löydy itse pelistä.

Joko tehtävä on leikattu ennestään todella pitkästä Horizon Forbidden Westistä tai sitten kyseessä oli alun perinkin vain esittelyä varten rakennettu tehtävä, jonka oli tarkoitus antaa esimakua pelistä. Varmuutta asialle ei ole saatu.

Horizon Forbidden West on joka tapauksessa laaja ja kehuttu peli, joka sai myös Muropaketin arviossa täydet viisi tähteä. Peli on saatavilla PS4:lle ja PS5:lle.

LUE  MYÖS:  Arvostelu | Horizon Forbidden West on viiden tähden jatko-osa – ”Jopa vielä vaikuttavampi peli kuin Horizon Zero Dawn”