Uusimmat

HBO Maxin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 14/2022

04.04.2022 17:30 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Maxissa jatkuu toisen kauden myötä sarja Sløborn. Tulossa on myös muun muassa dokumentti Tony Hawkista.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Maxilla

Sløborn, kausi 2 – 5. huhtikuuta alkaen
Selviytyjien on vastattava seurauksista pandemian vyöryttyä yli Sløbornin saaren. Sarjan toisella tuotantokaudella saari on evakuoitu monien asukkaiden menehdyttyä tappavaan lintuinfluenssaan. Pieni joukko asukkaita kieltäytyi kuitenkin lähtemästä ja piiloutui saarelle pelkonaan entistä suurempi altistumisen riski mantereella. Saksalais-tanskalainen draamasarja on Christian Alvartin käsikirjoittama ja luoma, ja Syrreal Entertainmentin, ZDF:n, Tobis Filmin ja Nordisk Filmin tuottama. Kuusiosaisen sarjan kaikki jaksot ovat katsottavissa ensi-iltapäivänä.

Viikon uudet dokumentit:

The Invisible Pilot – 5. huhtikuuta
Emmy-palkittujen elokuvantekijöiden Phil Lottin ja Ari Markin kolmiosaisen dokumenttisarjan on tuottanut Adam McKay. Labyrinttimainen tarina alkaa Arkansasin Hazenista ja kiertyy yhdeksi aikamme suurimmista poliittisista skandaaleista. Dokumenttisarja kertoo karismaattisen, uhkarohkean perheenisän ja aviomiehen, Gary Betznerin, tarinan. Betzner hyppäsi odottamatta sillalta vuonna 1977, vaikka hänen elämänsä vaikutti olevan mallillaan: hänellä oli onnellinen perhe ja tuottoisa työ lentäjänä. Vuosia myöhemmin selviää salaperäinen tarina, johon kietoutuu hypnoosia, salaisia henkilöllisyyksiä sekä vaarallisten tehtävien ja lainvastaisuuksien värittämä kaksoiselämä.

One Perfect Shot – 5. huhtikuuta
Dokumenttisarja perustuu samannimiseen suosittuun Twitter-tiliin, joka nostaa esiin elokuvataiteen ikonisimpia hetkiä. Sarja on elokuvantekijä Ava DuVernayn tuottama, ja DuVernay toimii myös sen kertojana. Joka jaksossa yksi maineikas ohjaaja kertoo tarinan tunnetun kohtauksen taustalta. Uusinta teknologiaa hyödyntäen ohjaajat kirjaimellisesti kävelevät keskelle kohtausta ja ottavat katsojat mukaansa jännittävälle matkalle elokuvantekemisen taianomaiseen maailmaan. Sarjassa nähdään ohjaajat Aaron Sorkin, Jon Chu, Kasi Lemmons, Malcolm Lee, Michael Mann ja Patty Jenkins. Kuusiosaisen sarjan kaikki jaksot ovat katsottavissa ensi-iltapäivänä.

Tony Hawk: Until The Wheels Fall Off – 6. huhtikuuta
Dokumentti tarjoaa perusteellisen katsauksen Tony Hawkin elämään ja ikoniseen uraan ja kertoo kiinnostavasti Hawkin suhteesta lajiin, jonka keulakuva hän on ollut vuosikymmenien ajan. Dokumentissa nähdään ennennäkemätöntä materiaalia ja haastatteluja sekä Hawkin itsensä että muiden rullalautailun merkkihenkilöiden kanssa. Mukana ovat muun muassa Stacy Peralta, Rodney Mullen, Mike McGill, Lance Mountain, Steve Caballero, Andy MacDonald ja Duane Peters.

Viikon uudet kirjastoelokuvat:

  • Night Of The Animated Dead – 5. huhtikuuta
  • An Almost Ordinary Summer – 10. huhtikuuta

Kaikki viikon uudet jaksot:

Ma 4.4.
Winning Time: The Rise Of The Lakers Dynasty, S1 E5
Real Time with Bill Maher, S20 E10
Billions, S6 E11
Last Week Tonight with John Oliver, S9 E6
Back on the Record with Bob Costas S2 E2

Ti 5.4.
The Invisible Pilot, S1 E1
Game Threory with Bomani Jones, S1 E4
One Perfect Shot S1
Sløborn, S2

Ke 6.4.
Better Things, S5 E6

To 7.4.
Minx, S1 E7-8
Julia, S1 E1-3

Pe 8.4.
Tokyo Vice, S1
RUXX, S1 E7
Kung Fu, S2 E5
Robot Chicken, S11 E20
One True Singer, S1 E3
Czech It Out!, S1 E3-4
The Thaw, S1 E3-4
Informant, S1 E3
Jellystone! S1

La 9.4.
Legacies, S4 E14-15
Snowfall, S5 E8

Su 10.4.
Killing Eve, S4 E8

Tiedot perustuvat HBO Maxilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat