Uusimmat

Sony esitteli kompaktin Xperia 5 IV -puhelimen – Tehoa järkevässä koossa

01.09.2022 10:00 Muropaketin toimitus

Sony on esitellyt uuden malliversion harvalukuiseen kompaktien tehomallien joukkoon uuden puhelimen. Pienempi koko ei tarkoita pientä hintaa, sillä Xperia 5 IV maksaa 1049 euroa.

Sony on esitellyt uuden premium-luokan älypuhelimen,  Xperia 5 IV:n. Siinä on monia Xperia 1 IV -lippulaivapuhelimesta tuttuja ominaisuuksia, kuten Real-time Eye AF ja Object Tracking -tarkennustoiminnot kaikissa takakameran objektiiveissa. Kaikki kolme takakameraa kykenevät myös 120 fps -tallennusnopeuteen ja 5x hidastuskuvaan. Videography Pro -toiminto mahdollistaa livestriimauksen suoraan suoratoistopalveluihin. Puhelimessa on myös 12 megapikselin etukamera, joka kykenee 4K HDR -videotallennukseen.

Kompaktista koosta huolimatta puhelimessa on 5000 milliampeeritunnin akku. Ominaisuuksiin kuuluun niin langaton lataus kuin langaton virranjako. pikalatauksella akun saa tyhjästä puolilleen 30 minuutissa. Tehoista vastaa Snapdragon 8 Gen 1-järjestelmäpiiri. Xperia 5 IV on IP65/68-luokituksen mukainen vesitiiviys ja pölysuojaus. Niin edessä kuin takana on käytetty Corning Gorilla Glass Victus -lasia.

Xperia 5 IV:ssä on 6,1-tuumainen 21:9-kuvasuhteen Full HD+ HDR OLED -näyttö. Sen Plus Real Time HDR Drive -tekniikka parantaa kuvanlaatua toistamalla yli- ja alivalottuneita kuva-alueita. Näytön virkistystaajuus on parhaimmillaan 120 hertsiä, ja se tunnistaa kosketukset 240 hertsin taajuudella.

Ääniominaisuuksiin kuuluvat 3,5 millimetrin ääniliitäntä, mutta myös DSEE Ultimate ja LDAC-tuet. Puhelin tukee myös uusinta Bluetooth LE Audiota.

Sony Xperia 5 IV on saatavilla lokakuussa 2022 väreissä musta, vihreä ja valkoinen. Ennakkomyynti alkaa syyskuun puolivälissä. Puhelimen suositushinta on 1049 euroa.

Muropaketin uusimmat