Uusimmat

eDomen uudet arvostelukriteerit – peukuttelun aakkoset

20.10.2008 12:33 Jukka O. Kauppinen

eDomen peliarvosteluissa on otettu käyttöön kolme toimituksen harkinnalla myönnettävää leimaa. Kirjallisen arvostelun lisänä käytämme vastedes kolmea erilaista leimaa, joita myönnetään eri tavoin ansioituneille peleille.

Leimat eivät kuitenkaan ole arvosanoja vaan arvostelua täydentävä elementti. Ne myönnetään pelien sisällöllisten ansioiden pohjalta. Hyvä tai loistavakaan peli ei välttämättä saa leimaa, mutta toisaalta Suosittelemme-leima merkitsee todella erinomaista teosta.

Leimoja pyritään jakamaan säästeliäästi ja harkitusti. Suosituksia ei kannata odottaa näkevänsä edes joka viikko, toisaalta joskus niitä saattaa tupsahtaa samalle viikolle parikin.

Leimat lyödään sekä peliarvostelun otsikkokuvaan että jutun loppuun.

Suosittelemme

Todellinen helmi, jossa tekninen toteutus, tarinankerronta, omaperäisyys ja vetovoima yhdistyvät harvinaisella ja mielenkiintoisella tavalla.

Kokeile

Tämä ei ole välttämättä huippupeli. Sitä ei välttämättä nähdä myyntilistojen kärjessä tai vuoden peli-listoilla. Ideat ja omaperäinen toteutus saavat sen kuitenkin erottumaan joukosta. Uskomme, että moni voi sitä kokeilemalla löytää kätketyn helmen.

Vältä

Aito kalkkunapeli, joka on heikko esitys surkeidenkin pelien suuressa joukossa.

Muropaketin uusimmat