Uusimmat

Zack Snyder paljasti: Näin Rebel Moon -elokuvien pidennetyt versiot eroavat perusversioista

Kuva: Cr. Clay Enos/Netflix ©2023

23.04.2024 08:42 Muropaketin toimitus

Molemmat K16-ikärajan Rebel Moon -elokuvat ovat noin kolmen tunnin mittaisia.

Zack Snyder kertoo EW:n jutussa Rebel Moon -universumistaan, johon kuuluu elokuvien lisäksi esimerkiksi Rebel Moon: House of the Bloodaxe -sarjakuva, jonka neljäs ja viimeinen numero ilmestyy ensi viikolla. Luvassa on myös videopeli ja making-of-kirjoja, joista ensimmäinen on jo julkaistu.

Elokuvien pidempien K16-leimalla varustettujen versioiden tarkka julkaisupäivä ei ole vielä selvillä, mutta ne ovat valmiita. Leffojen on luvattu tulevan Netflixiin kesällä. Snyder selittää niiden eroavan reippaasti jo nähdyistä.

”Tonaalisesti ja tunnelmaltaan ne ovat aivan erilaisia. Kumpikin on tunnin verran pidempi, eli molemmilla on mittaa kolme tuntia. Molemmissa on valtavasti materiaalia, jota ei nähty K13-versioissa. Teimme oikeastaan neljä eri elokuvaa, sillä esimerkiksi jostakin samasta kohtauksesta nähdään K13 -ja K16-versioissa eri otot. K16-versioissa tapahtuu juttuja, joita ei aiemmissa nähty. Kohtaukset ovat myös aivan eri järjestyksessä.”

Muropaketin ensimmäisen osan arvostelussa oltiin siis ilmeisesti oikeassa. 1,5 tähden arviossamme todettiin muun muassa seuraavaa:

”Väkisin verettömiksi saksittujen toimintakohtausten lisäksi A Child of Fire on leikattu ja rytmitetty todella sekavaksi. Ensimmäisen 20 minuutin jälkeen kohtaukset voisi lätkiä melkein mihin tahansa järjestykseen ja tarinassa olisi silti yhtä paljon tai vähän tolkkua.”

Arvostelu | Rebel Moon on vielä pelättyäkin huonompi Star Wars -kopio Zack Snyderiltä

Viime viikon perjantaina Netflixiin tarjolle tullut kakkososa oli vähintään yhtä huono kuin ensimmäinenkin elokuva:

Arvostelu | Rebel Moonin jatko-osa on rumaa yhden tähden Netflix-roskaa