Uusimmat

Maailman turhin jatko-osa tuli Suomessa suoratoistoon – jopa pääosan esittäjä katuu elokuvan tekemistä

Kuva: © Prime Video

06.05.2024 07:45 Muropaketin toimitus

Prime Videoon saapui viikonloppuna vuoden 2000 Amerikan Psycho ja sen ”jatko-osa” American Psycho 2 vuodelta 2002.

”Jatko-osan” lainausmerkit ovat tosiaankin tarpeen, sillä Mila Kunisin tähdittämällä American Psycho 2:lla ei alkujaan ollut mitään tekemistä Bret Easton Ellisin filmatisoinnin kanssa.

Alkujaan Morgan J. Freemanin ohjaama American Psycho 2 oli nimeltäänThe Girl Who Wouldn’t Die, mutta nimi vaihtui kun käsikirjoitukseen pakotettiin – kuvausten jo alettua – yhteyksiä American Psychoon.

Kriitikot haukkuivat American Psycho 2:n lyttyyn, kuten myös Bret Easton Ellis. Myös Mila Kunis ilmoitti myöhemmin katuneensa elokuvan tekemistä.

”Kun tein toisen [American Psychon], en tiennyt että siitä tulisi American Psycho 2 . Sen piti olla ihan eri projekti, ja sitten se muokattiin uusiksi, mutta huh… en tiedä. Se oli huono”, Kunis kuittasi muutama vuosi ensi-illan jälkeen.

American Psycho 2:n juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”On kulunut lähes 15 vuotta American Psycho -elokuvan tapahtumista. Nyt näemme tarinan ainoasta Patrick Batemanin kynsistä selvinneestä, josta tulee professorin assistentti ja joka samalla kehittää omia murhanhimoisia pakkomielteitään ja tuhoaa kaikki tiellään.”

American Psycho 2 löytyy vain Prime Videosta, Christian Balen tähdittämän American Psychon voi katsoa myös Netflixistä.