Uusimmat

Nicolas Cage saa Spider-Man-sarjaansa seurakseen Netflixin suositun mäiskintäsarjan tähden

Kuva: © Daniel Power/Netflix/ Li Jun Li Wu Assassins -sarjassa

23.07.2024 09:01 Muropaketin toimitus

Spider-Noir-näytelmäsarja nähdään Prime Videossa.

Deadline kertoo Amazon Studiosin kiinnittäneen Spider-Noir-sarjaan Li Jun Lin, joka on tuttu muun muassa Netflixin Wu Assassins -taistelulajisarjasta, sekä Damien Chazellen ohjaamasta Babylon-jättiflopista.

Li esittää Spider-Noirissa pintaliitoyökerhon laulajaa.

Lue myös: Arvostelu | Babylon on huikea elokuva, joka lässähtää vasta lopussa

Sarjan pääosaa esittää Nicolas Cage ja mukana on myös Fargosta tuttu näyttelijä-koomikko Lamorne Morris, joka näyttelee Robbie Robertson -toimittajaa.

Cage lainasi ääntään Spider-Noir-hahmolle jo Spider-Man: Into the Spider-Verse -animaatioelokuvassa, mutta Prime Videon uutuus on näytelmäsarja.

Spider-Noir-sarjan lyhyt virallinen synopsis kertoo alkuperäiskielellä seuraavaa:

”Spider-Noir will tell the story of an aging and down on his luck private investigator (Cage) in 1930s New York, who is forced to grapple with his past life as the city’s one and only superhero.”

Sarjan pääpäsmäreinä ja showrunnereina toimivat Oren Uziel ja Steve Lightfoot. He ovat myös sarjan luojia yhdessä Into the Spider-Verse -leffan Phil Lordin, Christopher Millerin ja Amy Pascalin kanssa. Koko kööri toimii myös vastaavina tuottajina. Harry Bradbeer ohjaa kaksi ensimmäistä jaksoa.

Noir on Nicolas Cagen pitkän uran ensimmäinen tv-sarja, jossa hän näyttelee pääosaa. Sarja nähdään Yhdysvalloissa MGM+-palvelussa ja muualla maailmassa Prime Videossa. Ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.

Arvostelu: Spider-Man: Into the Spider-Verse on yksi vuoden 2018 parhaista elokuvista

Sympathy for the Devil / Nicolas Cage

Kuva: © RLJE Films