Uusimmat

NVIDIAn GeForce Experience Share eteni beetavaiheeseen

17.09.2015 19:54 Petrus Laine

NVIDIA on julkaissut GeForce Experience Sharesta Early Access -beetaversion. Share helpottaa pelaamisen jakamista sosiaaliseen mediaan ja tuo mukanaan myös uusia tapoja pelata pelejä kavereiden kanssa.

Share ilmestyy oletuksena Alt+Z-näppäinyhdistelmällä keskellä ruutua. Se tarjoaa nopeat tiet Instant Replay-, Record-, Stream- ja Broadcast-toimintoihin. Instant Replay tallentaa viimeiset 5 – 20 minuuttia pelistäsi kun Record nauhoittaa peliä siitä kohdasta eteenpäin kun painat sitä. NVIDIA lupaa ShadowPlay-teknologian avulla kykenevänsä 3840×2160 eli Ultra HD -resoluution videonauhoitukseen 60 FPS:n ruudunpäivitysnopeudella lähes ilman suorituskykyhävikkiä. Broadcast puoletsaan mahdollistaa pelin streamaamisen Twitchiin helposti.

Mielenkiintoisin ominaisuus lienee kuitenkin GameStream Co-op. Se antaa kavereille paitsi mahdollisuuden katsella toisten pelejä, myös auttaa niissä. Mikäli joku kohta pelistä tuntuu mahdottoman vaikealta, voi kaveri auttaa peliä aivan kun häin pelaisi sitä jonkun pelien streamauspalvelun kautta. GameStream Co-opin avulla on mahdollista myös pelata porukalla pelejä, jotka tukevat useita pelaajia samanaikaisesti.

GeForce, GeForce Experience Share Early Access Beta Available Now