Uusimmat

Quentin Tarantino ei aio katsoa suosikkileffansa jatko-osaa ikinä – ”Tehköön mitä huvittaa”, kuittasi ohjaaja

23.09.2024 09:51 Muropaketin toimitus
Toy Story 4

Kuva: © Disney

Quentin Tarantino kehui taannoin kolmea ensimmäistä Toy Story -elokuvaa niin hyväksi trilogiaksi, ettei hän aio katsoa vuonna 2019 valmistunutta Toy Story 4 -elokuvaa. Nyt Pixar-hitin ohjaaja on kommentoinut asiaa.

”Toy Storyn kohdalla se kolmas on aivan upea. Se on yksi parhaista koskaan näkemistäni elokuvista. Ja se on aivan riipaiseva, jos on nähnyt kaksi aikaisempaa osaa. Pixar teki sitten vielä neljännenkin Toy Storyn, eikä minulla ole halua nähdä sitä. Toy Storyn tarina päättyi niin täydellisesti kuin mahdollista, joten ihan sama vaikka Toy Story 4 olisi hyvä. Minulle riitti”, Quentin Tarantino totesi elokuussa Club Ranbdom -podcastissa.

Nyt Toy Story 4:n ohjannut Josh Cooley on kommentoinut Quentin Tarantinon kommenttia The Hollywood Reporterin haastattelussa.

Ihan kamalan murheissaan Cooley ei tunnu Tarantinon linjauksesta olevan.

”Hän voi puolestani tehdä ihan mitä häntä huvittaa. Kuulin siitä haastattelusta. Hän on Tarantino. Rakastan sitä miten intohimoinen hän on kaiken suhteen ja Toy Story -trilogian suhteen. Hieno juttu hänelle”.

Toy Story 4 voitti parhaan pitkän animaatioelokuvan Oscarin ja keräsi yli miljardin dollarin lipunmyynnin, joten ehkäpä sen tekijät pärjäävät ilman Pulp Fiction -ohjaajan rakkauttakin…

Disneyn ja Pixarin viides Toy Story julkaistaan kesällä 2026.