Uusimmat

Kaksi Disney+:sta tuttua sarjaa on lakkautettu – molemmat keräsivät huippuarvioita, mutta sekään ei auttanut

Kuva: © Disney

30.09.2024 07:40 Muropaketin toimitus

Hulu-tuotantoa olevat Black Cake ja UnPrisoned ovat tulleet Suomessa tutuiksi Disney+:n kautta. 

Black Cakea (2023) on julkaistu tähän mennessä yksi kausi ja UnPrisonedia (2023-2024) kaksi kautta. Enempää ei ole luvassa: Deadlinen mukaan Hulu on kiskaissut töpselin seinästä molemmilta sarjoilta.

‘Black Cake’ Canceled By Hulu After One Season

‘UnPrisoned’ Canceled After 2 Seasons At Hulu

Black Caken lopettaminen ei tullut varsinaisena yllätyksenä, sillä sarjan ensimmäisen kauden päättymisestä ehti kulua jo 10 kuukautta ilman vahvistusta jatkosta.

UnPrisonedin sen sijaan toivottiin vielä selviävän kolmannelle kaudelle.

Kumpikin Hulu-sarja on saanut hyvän vastaanoton sekä kriitikoilta että suurelta yleisöltä. Rotten Tomatoesissa Black Caken tuoreusasteet ovat tällä hetkellä 94 ja 82 prosenttia, ja UnPrisonedin 96 ja 93 prosenttia.

Alla sarjojen esittelyt ja trailerit.

Black Cake

”Kahden etääntyneen sisaruksen täytyy unohtaa riitansa käsitelläkseen äitinsä kuolemaa ja salattua menneisyyttä. Löytöretki vie heidät Karibialta Lontooseen ja Kaliforniaan ja päättyy äidin kuuluisaan mustaan kakkuun.”

UnPrisoned

”Puolituntisista jaksoista koostuva ensiluokkainen draamakomedia sotkuisesta mutta perfektionistisesta suhde- ja elämäntaitovalmentajasta ja sinkkuäidistä, jonka elämä kääntyy mahdollisesti oikein päin, kun hänen huumeita kaupitellut isänsä pääsee vankilasta 17 vuoden jälkeen ja muuttaa vierashuoneeseen.”