Uusimmat

Netflixin tärkeimmät uudet elokuvat ja sarjat lokakuussa 2024

Kuva: © Netflix

30.09.2024 09:02 Muropaketin toimitus

Lokakuussa 2024 Netflixissä julkaistaan muun muassa hittisarja Heartstopperin kolmas kausi, Tomb Raider -animaatiosarja The Legend Of Lara Croft ja Platform 2.

Lokakuun uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Marbellan meklarit (Making It In Marbella) – 1. lokakuuta
Luksuskiinteistöjä välittävän Homerun Brokersin ruotsalaiset välittäjät kilpailevat parhaista kohteista Marbellassa, Espanjan ylellisessä lomakohteessa.

Heartstopper, kausi 3 – 3. lokakuuta
Hittisarjan kolmannella kaudella Charlie ja Nick ovat valmiita menemään suhteessaan seuraavalle tasolle.

Ranma1/2 – 5. lokakuuta
Akane Tendo tapaa uuden sulhasensa, Ranma Saotomen. Tämä on kamppailulajien ihmelapsi, joka muuttuu maagisesti tytöksi koskettaessaan kylmää vettä.

Petollinen rakkaus – 9. lokakuuta
Kuusikymppinen varakas nainen rakastuu viehättävään ja itseään paljon nuorempaan mieheen, mutta hänen lapsensa epäilevät miehen aikeita.

Joen salaisuus (The Secret Of The River) – 9. lokakuuta
Nuori poika saapuu pieneen meksikolaiskylään ja ystävystyy yllättäen paikallisen pojan kanssa – eikä aikaakaan, kun synkkä salaisuus yhdistää heidät ikiajoiksi.

Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft – 10. lokakuuta
Lähde huikeaan takaa-ajoon ympäri maailmaa, kun peloton seikkailija Lara Croft jäljittää muinaista mysteeriä ja kohtaa myös oman menneisyytensä haamut.

Love Is Blind, Habibi – 10. lokakuuta
Julkkispari Elham Ali ja Khaled Saqr juontavat sosiaalista kokeilua, jossa arabisinkut tutustuvat ja lupautuvat avioliittoon ennen kasvokkain tapaamista.

A Virtuous Business – 12. lokakuuta
Neljä maalaisnaista etsii tarkoitusta, tilaisuutta ja itsenäisyyttä. He perustavat aikuistuotteita myyvän yrityksen ja aloittavat tutkimusmatkan itseensä.

Comedy Revenge – 15. lokakuuta
Koomikkolegenda Lee Kyeong-kyun juontamassa sarjassa 18 koomikkoa kilpailee jälleen kerran riemastuttavan hauskoissa taistoissa.

Happiness Is – 18. lokakuuta
Princess ei halunnut pitää meteliä 40-vuotissynttäreistään, mutta sitten hänen paras ystävänsä järjestää unohtumattomat juhlat, jotka järisyttävät hänen koko maailmaansa.

Tyler Perry’s Beauty In Black – 24. lokakuuta
Stripparin kohtalo saa epäonnekkaan käänteen, kun hän törmää ongelmaperheeseen, joka on sekä kosmetiikkadynastian että katalan ihmiskauppajuonen takana.

Territory – 24. lokakuuta
Maailman suurin karjatila jää ilman yksiselitteistä jatkajaa, ja takamaiden vaikutusvaltaisimmat tahot päättävät iskeä sen kimppuun.

Viimeinen yö Tremorissa (The Last Night At Tremore Beach) – 25. lokakuuta
Kärsimyksessä rypevään pianistiin iskee salama, ja hän alkaa nähdä vaarantäyteisiä näkyjä tulevaisuudestaan. Kaiken lisäksi hänen läheisiään varjostaa tappava uhka.

Lapset kirkon portailla (Children Of The Church Steps) – 30. lokakuuta
Nuoren ystävykset selviytyvät arjesta katujen armoilla ja yrittävät valaa toisiinsa uskoa toisenlaiseen tulevaisuuteen, kunnes heidän tielleen osuu tragedia.

Anna mennä, veli (Go Ahead, Brother) – 30. lokakuuta
Entisellä erikoisjoukkojen sotilaalla on vaikeuksia sopeutua uuteen rooliinsa vartijana – kunnes hän keksii keinon ratkaista taloudelliset ongelmansa.

Murhat ja mindfulness (Murder Mindfully) – 31. lokakuuta
Mafian asianajaja Björn osallistuu mindfulness-kurssille saadakseen työn ja vapaa-ajan tasapainoon, ja löytää yllättäviä selviytymiskeinoja – esimerkiksi murhan.

Don’t Come Home – tulossa lokakuussa
Nainen muuttaa sukunsa aavemaiseen kartanoon, missä hän kohtaa menneisyytensä synkkiä salaisuuksia, kun hänen nuori tyttärensä katoaa salaperäisesti.

Tulossa myös:

  • Shoresy, kausi 3 – 1. lokakuuta
  • Love Is Blind, kausi 7, jaksot 1-6 – 2. lokakuuta
  • Outer Banks, kausi 4, osa 1 – 10. lokakuuta
  • The Life And Movies Of Erşan Kuneri, kausi 2 – 10. lokakuuta
  • The Lincoln Lawyer, kausi 3 – 17. lokakuuta
  • Jurassic World: Chaos Theory, kausi 2 – 17. lokakuuta
  • Car Masters: Rust To Riches, kausi 6 – 23. lokakuuta
  • Ronja ryövärintytär (Ronja The Robber’s Daughter), osa 2 – 24. lokakuuta
  • Hellbound, kausi 2 – 25. lokakuuta
  • The Law According To Lidia Poët, kausi 2 – 30. lokakuuta
  • The Diplomat, kausi 2 – 31. lokakuuta

Lokakuun uudet elokuvat:

Syyttömänä vankilassa (Trouble) – 3. lokakuuta
Murhasta syyttömänä tuomittu kömpelö sähkölaitteiden myyjä yrittää todistaa syyttömyytensä, mutta saa vastaansa lahjottuja poliiseja ja juonivia rikollisia.

Blue Box – 3. lokakuuta
Sulkapallopelaaja Taiki on aina ihaillut koripallotähti Chinatsua kaukaa, ja sitten eräänä kevätpäivänä yllättävä käänne tuokin heidät lähemmäksi toisiaan.

CTRL – 4. lokakuuta
Nella ja Joe ovat täydellinen influensseripari. Joen petettyä Nellaa tämä käyttää tekoälysovellusta pyyhkiäkseen Joen elämästään – mutta sitten tekoäly ottaa ohjat.

It’s What’s Inside – 4. lokakuuta
Entisten koulukavereiden jälleentapaaminen häiden alla muuttuu psykologiseksi painajaiseksi, kun paikalle saapuu yllätysvieras salaperäisen matkalaukun kanssa.

Taso 2 (The Platform 2) – 4. lokakuuta
Salaperäinen johtaja asettaa voimaan omat lakinsa armottomassa päällekkäisten sellien laitoksessa, mutta uusi vanki käy taistoon arveluttavaa ruoanjakotapaa vastaan.

Rinnakkaiset elämät (In Her Place) – 11. lokakuuta
Chileläinen kirjailija María Carolina Geel tappaa rakastajansa. Tapaus kiehtoo ujoa oikeussihteeriä Mercedestä, ja naisten välille syntyy yhteys.

Lonely Planet – 11. lokakuuta
Äskettäin eronnut kirjailija lähtee idylliselle kirjoitusmatkalle Marokkoon ja löytää yllättäen yhteisen sävelen elämänvalintojaan pohtivan nuoremman miehen kanssa. Erin Brockowich -ohjaaja Susannah Grantin ohjaaman ja käsikirjoittaman romanttisen draaman pääosia esittävät Laura Dern ja Liam Hemsworth.

Uprising – 11. lokakuuta
Joseon-dynastian aikaan kaksi lapsuudenystävää – isäntä ja palvelija – kohtaavat sodan jälkeen vastakkaisilla puolilla vihollisina.

Ryöstö (Justice) – 16. lokakuuta
Puolalaisessa rikoselokuvassa pankkiryöstöä tutkiva nuori poliisi pyytää tapauksen selvittämiseen apua irtisanotulta poliisilta, joka näin saa mahdollisuuden saada entisen elämänsä takaisin.

Gundam: Requiem For Vengeance – 17. lokakuuta
On vuosi UC 0079, ja yhden vuoden sotaa on kestänyt 11 kuukautta. Zaku II:n huippupilotti Solari saa vastaansa Maan Liittovaltion uuden aseen, Gundamin.

Outside – 17. lokakuuta
Perhe pakenee zombeja syrjäiselle maatilalle, mutta vuosien aikana kasautuneet kipeät salaisuudet vaativat veronsa ankaran elämän keskellä.

The Shadow Strays – 17. lokakuuta
Nuori ja taitava salamurhaaja uhmaa mentoriaan pelastaakseen armottoman rikossyndikaatin käsiin joutuneen pojan ja on valmis tuhoamaan jokaisen, joka astuu hänen tielleen.

Ufomies (The Man Who Loved Ufos) – 18. lokakuuta
Toimittajan tutkimustyö ufotoiminnasta uhkaa keskeytyä todisteiden puutteen vuoksi 1980-luvun Argentiinassa – kunnes hän päättää tekaista oman todisteensa.

Ihmissusipeli (Family Pack) – 23. lokakuuta
Vanha korttipeli herää eloon, ja perhe matkaa ajassa taaksepäin keskiaikaiseen kylään, missä heidän on paljastettava ihmissudet ennen kuin pääsevät palaamaan kotiin.

Don’t Move – 25. lokakuuta
Sureva nainen törmää syrjäisessä metsässä tappajaan, joka ruiskuttaa häneen halvaannuttavaa ainetta. Keho lakkaa vähitellen toimimasta ja henkiinjäämistaistelu alkaa. Sam Raimin tuottaman elokuvan pääosissa nähdään Kelsey Asbille ja Finn Wittrock.

Time Cut – 30. lokakuuta
Teini palaa vahingossa vuodesta 2024 vuoteen 2003 – hetkeen ennen kuin naamioitu murhaaja tappaa hänen sisarensa. Voiko hän muuttaa menneisyyttään tuhoamatta tulevaisuuttaan?

Tulossa myös muun muassa:

  • Dampyr – 1. lokakuuta
  • Hurja Jengi – Kummituskeikka – 3. lokakuuta
  • Poika ja haikara – 7. lokakuuta
  • The Predator (2018) – 8. lokakuuta
  • Monster High 2 – 10. lokakuuta
  • Mighty Monsterwheelies – 14. lokakuuta
  • Chucky – 15. lokakuuta
  • Hijack ‘93 – 25. lokakuuta

Lokakuun uudet dokumentit:

Chef’s Table: Noodles – 2. lokakuuta
Tutustu nuudeleiden valmistamiseen maailmankuulujen keittiömestareiden kanssa samalla kun he kertovat ruokamatkoistaan ja herkkuruoista, joista heidät tunnetaan.

The Menendez Brothers – 7. lokakuuta
Vanhempiensa murhasta elinkautista istuvat Lyle ja Erik Menendez saavat puheenvuoron dokumentissa, jossa perehdytään tähän hirveään rikokseen ja sen oikeudenkäynteihin.

NBA-tähdet (Starting 5) – 9. lokakuuta
Mukaansatempaavassa urheilusarjassa seurataan Jimmy Butleria, Anthony Edwardsia, LeBron Jamesia, Domantas Sabonista ja Jayson Tatumia NBA-kaudella 2023–2024.

Sweet Bobby: Kauhujen identiteettihuijaus (Sweet Bobby: My Catfish Nightmare) – 16. lokakuuta
Tyrmistyttävän dokumentin Kirat ihastuu mieheen netissä ja päätyy virtuaalisuhteeseen, joka sotkee hänen elämänsä vuosiksi.

Tässä on Zodiac (This Is The Zodiac Speaking) – 23. lokakuuta
Tosirikosdokumenttisarjassa vastauksia etsivä perhe kertoo vihjeistä ja valaisevista todistajalausunnoista, jotka koskevat Zodiac-murhien pääepäiltyä.

Ibelinin ihmeellinen elämä (The Remarkable Life Of Ibelin) – 25. lokakuuta
Nuoren World of Warcraft -pelaajan salainen elämä herää eloon, kun hänen nettiystävänsä ottavat yhteyttä hänen perheeseensä hänen kuolemansa jälkeen.

Manhattanin ufosieppaus (The Manhattan Alien Abduction) – 30. lokakuuta
Nainen väittää tulleensa siepatuksi makuuhuoneestaan Manhattanilla. Dokumenttisarjassa selvitetään, oliko kyseessä taitava huijaus – vai todiste avaruusolioista.

Tulossa myös:

  • Unsolved Mysteries, osa 5 – 2. lokakuuta
  • Argentiinan vaiettu teinimurha – 10. lokakuuta
  • I Am A Killer, kausi 5 – 16. lokakuuta
  • Sivilisaatiot ennen ihmistä, kausi 2 (Ancient Apocalypse: The Americas) – 16. lokakuuta
  • The Turnaround – 18. lokakuuta
  • The Comeback: 2004 Boston Red Sox – 23. lokakuuta
  • Simone Biles Rising, osa 2 – 25. lokakuuta
  • Martha – 30. lokakuuta

Lokakuun uudet spesiaalit:

  • Tim Dillon: This Is Your Country – 1. lokakuuta
  • Ali Wong: Single Lady – 8. lokakuuta
  • Rachel Bloom: Death, Let Me Do My Special – 15. lokakuuta
  • Hasan Minhaj: Off With His Head – 22. lokakuuta
  • Tom Papa: Home Free – 29. lokakuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.