Uusimmat

Sydney Sweeney vaati saada rintansa esille hittisarjassa ja toive myös toteutui

30.09.2024 08:45 Muropaketin toimitus
Anyone But You

Kuva: © CTMG, Inc.

Sarjoista Euphoria ja The White Lotus sekä elokuvista Anyone But You ja Madame Web tunnettu Sydney Sweeney vieraili Saturday Night Live -ohjelmassa viime keväänä. Muun vitsinväännön lomassa läppä lensi myös näyttelijän povesta.

Näyttelijä ja Saturday Night Liven käsikirjoittaja Bowen Yangin mukaan Sydney Sweeney halusi itse sketsisarjaan mukaan vitsejä rintavarustuksestaan.

Fly on the Wall -podcastissa vieraillessaan Yang kertoi Sweeneyn olleen esimerkki juontajasta, joka tuli ja ymmärsi kuinka hänet nähtiin ja vastaanotettiin yleisössä.

”Hän tuli paikalle ja pyysi kaikkia vääntämään vitsejä rinnoistaan. Hän käytännössä aneli sitä kaikilta”, Yang paljasti.

Sweeney ei ole paljastusta julkisesti kommentoinut. Näyttelijä on kuitenkin puhunut avoimesti siitä, miten häntä julkisuudessa käsitellään ulkonäkönsä takia, ja SNL:ssa vierailu tuntuu olleen tapa näyttää nettikommentoijille, etteivät haukut tee haavaa.

GQ:n haastattelussa Sydney Sweeney totesi taannoin rintojensa saamasta huomiota seuraavaa:

”Niin moni ihminen ajattelee, että olen kuuluisa vain koska olen paljastanut rintani. Tällainen juttu tulee tutuksi. Sitä vastaan voi tapella, mutta kommentoijat vain tappelevat takaisin. Vaikka sitä vain puolustaisi itseään, joutuu hyökkäyksen kohteeksi vain puoliensa pitämisestä”.

Aikaisemmin Yang kertoi Stephen Colbertin haastattelussa muistuttaneensa Sydney Sweeneytä SNL:n kuvauksissa olleesta intiimikoordinaattorista, jonka tehtävänä on huolehtia siitä, ettei yksikään näyttelijä koe oloaan uhatuksi tai häväistyksi.

Sweeney totesi asiaan vain, että hän on näytellyt Euphoriassa, joten eipä tässä hätää.

Alla kooste Sydney Sweeneyn kohtauksista Saturday Night Livessa.