Uusimmat

Will Ferrell vaati Netflixiä julkaisemaan uuden elokuvansa ennen USA:n presidentinvaaleja

Kuva: Netflix © 2024

30.09.2024 12:30 Muropaketin toimitus

Will Ferrellin uusi Netflix-elokuva Will & Harper kertoo hänen pitkäaikaisesta ystävyydestään sukupuolensa korjanneen Saturday Night Live -käsikirjoittaja Harper Steelen kanssa. 

Netflix olisi ilmeisesti hautonut viime tammikuussa Sundancen leffafestareilla maailmanensi-iltaansa saanutta mainiota Will & Harper -elokuvaa ties kuinka pitkään, ellei Will Ferrell olisi Varietyn mukaan vaatinut suoratoistopalvelua julkaisemaan sen ennen Yhdysvaltain presidentivaaleja.

Netflix osti Will & Harper -dokumentin oikeudet viime helmikuussa. Elokuva tuli tarjolle kotikatseluun viime viikon perjantaina.

Elokuvassa Will Ferrell ja hänen pitkäaikainen ystävänsä, Saturday Night Live -sarjan entinen käsikirjoittaja Harper Steele lähtevät road tripille läpi Yhdysvaltojen pian Steelen sukupuolenkorjauksen jälkeen. Lapsesta asti asiaa piilotellut transnainen oli itsemurhan partaalla ja päätti lopulta käydä korjausprosessin läpi.

Dokumentissa Ferrell ei ole nähnyt Steeleä pariin vuoteen koronapandemian takia. Hän haluaa auttaa ystäväänsä kaikin tavoin ja tutustua tämän elämään naisena.

”Teimme Netflixille selväksi sen, että haluamme dokumentin julkaistavan ennen presidentivaaleja. Tahdoimme sen saavan aikaan tärkeää keskustelua transihmisten asemasta ja oikeuksista”, Ferrell sanoo.

Lukuisat vanhemmat ja lapset ovat Steelen mukaan kyselleet dokumentin perään sen tammikuisen maailmanensi-illan jälkeen.

”Olemme kuulleet useilta perheiltä, että he haluavat katsoa elokuvan yhdessä sukulaistensa kanssa, jotka eivät ehkä ole samaa mieltä transihmisistä ja muunsukupuolisista”, Ferrell jatkaa.

Will & Harper / Will Ferrell & Harper Steele

Kuva: Netflix © 2024