Uusimmat

Motorola täydensi moto g-mallistoaan – moto g75 5G kestää kovempaakin käyttöä

Kuva: Motorola

01.10.2024 10:39 Muropaketin toimitus

Motorola moto g75 5G -puhelin kestää rajuimmatkin käänteet, sillä laite täyttää MIL-STD-810H-testimenetelmien1 määrittelemät kestävyysstandardit.

Uutta moto g75 5G -puhelinta ei pitäisi haitata sen enempää putoamiset 1,2 metrin korkeudesta, äärimmäiset sääolosuhteet kuin paineenvaihtelutkaan. Puhelin on verhottu Corning Gorilla Glass 5 -materiaalilla ja puhelimella on myös IP68-luokitus.

Puhelimen ytimenä toimii Snapdragon 6 Gen 3 -järjestelmäpiiri. Laitteessa on enintään kahdeksan gigatavua RAM-käyttömuistia ja enintään 256 gigatavua tallennustilaa. Puhelimen on lisäksi Dolby Atmos -tilaääntä tukevat stereokaiuttimet ja Hi-Res Audio -äänijärjestelmä. Näyttö on kooltaan 6,78-tuumaa ja sen tarkkuus on Full HD+. Käytössä on myös Motorolan Smart Connect -ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa tiedostoja ja kuvia eri laitteiden välillä, tai käyttää puhelintaan television kautta.

Pääkamerassa hyödynnetään optista kuvanvakaajaa ja Quad Pixel -pikselinyhdistystekniikkaa ja 50 megapikselin Sony-LYTIA 600 -kennoa. Lisäksi käytössä on kahdeksan megapikselin ultralaajakuva- ja makro-objektiivi sekä 16 megapikselin etukamera.

Android 14 -käyttöjärjestelmää käyttävä laite tulee saataville värikkäillä, keinonahkaisilla ja mattapintaisilla materiaalivaihtoehdoilla. Motorola moto g75 5G tulee valmistajan tiedotteen mukaan saataville lokakuun puolivälissä 369 euron suositushintaan.