Uusimmat

Canon Selphy QX20 on monipuolinen kuvatulostin – kulkee vaikka mukana

Kuva: Canon

02.10.2024 10:45 Muropaketin toimitus

Canon kasvatti kannettavien tulostimiensa valikoimaa SELPHY QX20 -kuvatulostimella. Laite tukee nyt 2:3 ja neliön kuvamuotoja.

Canon Selphy QX20 on uusi, kehittyneempi versio edellisestä QX10-mallista. Se tarjoaa entistä enemmän mahdollisuuksia luovaan ilmaisuun, sillä tulostin tukee suosittujen sosiaalisen median formaatteja, kuten 2:3 ja neliön kuvamuotoja. Laitteen värivaihtoehdot ovat trendikkäästi terrakotta, tummanharmaa ja valkoinen.

Selphy QX20 tuottaa valokuvia suoraan älypuhelimesta esimerkiksi päivä- ja leikekirjojen koristeluun, yksilöllisiin viesteihin rakkaimmille tai vain yksinkertaisesti seinälle laitettavaksi. Selphy Photo Layout -sovelluksen avulla kuvia voidaan muokata muun muassa leimoilla, suodattimilla, reunuksilla ja teksteillä. Laitteella voi tulostaa myös kollaaseja, kehyksiä ja muokattavia reunuksia tai reunasta reunaan tulostettuina. Yhden kuvan tulostusaika on noin 40 sekuntia.

Kuva: Canon

Mustekasetin sijaan Selphy QX20 käyttää kolmeen väriin perustuvaa sublimaatioteknologiaa, jonka myötä kuvien värit eivät leviä käsiteltäessäkään suojaavan pinnoitteen ansiosta. Akulla varustettu WiFi-yhteensopiva tulostin kulkee vaikka laukussa, sillä laitteen mitat ovat vain 102,2 x 145,8 x 32,9 millimetriä ja se painaa noin 455 grammaa. Laitteen akun kerrotaan kestävän noin 20 tulosteen tulostamisen yhdellä latauksella.

Canon Selphy QX20 -kuvatulostimen suositusvähittäishinta on 159 euroa ja sen myynti alkaa lokakuussa 2024.

LUE MYÖS: Pikakokeilu Canon Selphy Square QX10 -mobiilitulostin – Näyttäviä pikkukuvia taskukokoisella laitteella