Uusimmat

Tom Cruisen scifi-elokuvan lapsitähdeltä kysyttiin aivan törkeitä kysymyksiä haastatteluissa

Kuva: © 2024 Warner Bros. Entertainment Inc.

03.10.2024 08:00 Muropaketin toimitus

Nyt 30-vuotias Dakota Fanning kertoo kokemuksistaan lapsinäyttelijänä.

Vain kuusivuotiaana näyttelijänuransa aloittanut Dakota Fanning antoi The Cutille mainion syväluotaavan haastattelun, jossa hän kertaa uraansa pikkulapsesta Netflixin tuoreeseen The Perfect Couple -sarjaan asti.

Fanning muistelee jutussa häneltä kysytyn täysin asiattomia kysymyksiä kun hän esiintyi esimerkiksi Tom Cruisen kanssa Steven Spielbergin vuoden 2005 War Of The Worlds -elokuvassa.

Noihin aikoihin tabloid-roskalehdet ja paparazzit jahtasivat esimerkiksi Britney Spearsia ja Lindsay Lohania vuorokauden ympäri.

”Kun olin todella nuori, niin minulta kysyttiin haastatteluissa esimerkiksi siitä, miten aion välttyä kokemasta Britney Spearsin kohtalon ja olla tulematta tabloid-tytöksi. Kysymykset olivat täysin asiattomia. Kerran joku kysyi, että miten sinulla voi olla yhtään ystävää. Olin vain, että häh?”.

Fanning mainitsee myös useiden ihmisten toivoneen hänen epäonnistuvan urallaan vanhetessaan, kuten todella monelle lapsinäyttelijälle on käynyt.

The Perfect Couple -sarjan lisäksi Fanning on nähty tänä vuonna The Watchers -elokuvassa ja Netflixin kehutussa Ripley-sarjassa.