Uusimmat

Vuoden 1997 hittielokuvan tekeminen oli pakko keskeyttää Will Smithin pierujen takia

Will Smith Gemini Man -elokuvassa (2019) © Paramount Pictures

04.10.2024 14:10 Muropaketin toimitus

Ohjaaja Barry Sonnenfeld on jakanut haisevat muistonsa vuoden 1997 Men in Black – Miehet mustissa -tieteiskomedian ajoilta.

Men in Blackissa Will Smith ja Tommy Lee Jones matkustavat maata avaruusolentojen hyökkäyksiltä suojelevan organisaation erikoisautolla, jolla voi ajaa tuhatta ja sataa ja esimerkiksi tunnelin katossa.

Juuri kun parivaljakko oli saatu paikalleen kuvauksia varten ja kamerat käyntiin, alkoi Will Smith ensin päivitellä ja pahoitteli sitten vuolaasti vastanäyttelijälleen, Barry Sonnenfeld kertoi Let’s Talk Off Camera With Kelly Ripa -podcastissa vieraillessaan.

Kävi ilmi, että Smith oli päästellyt kunnon tuhnut suljetussa tilassa, jossa ilma ei kiertänyt kunnolla lähtökohtaisestikaan.

”Will Smith on piereskelijä. Eikä kukaan halua olla pienessä suljetussa tilassa Will Smithin pierujen keskellä. Hänen vieressään ei haluaisi istua edes Disneyn elokuvatilalla”, Sonnenfeld muisteli.

Barry Sonnenfeldin mukaan kuvauspaikka tyhjennettiin noin kolmeksi tunniksi Smithin lennättämien leijojen takia.

”Hän on hieno kaveri. Mutta hän piereskelee. Jotkut tekevät niin, toiset eivät”.

Will Smithin suolikaasuista huolimatta Barry Sonnenfeld teki näyttelijän kanssa vielä kaksi Men in Black -elokuvaa, joihin myös Tommy Lee Jones suostui mukaan.

Men in Black löytyy suoratoistona Netflixistä ja Ruudusta, samoin jatko-osat Men in Black 2 (2002) ja Men in Black 3 (2012). Elokuvasarjan uudelleen käynnistänyt – tai ainakin sitä yrittänyt – Men in Black: International (2019) on katsottavissa Viaplaysta.