Uusimmat

”Katsojat ovat idiootteja” – Netflixiin tulee niin tylsä toimintaelokuva, että sen katsomisesta pitäisi saada mitali kaulaan

Kuva: © 2023 CTMG, Inc. All Rights Reserved

11.10.2024 07:52 Muropaketin toimitus

Adam Driver valitsee useimmiten elokuvansa tarkoin, mutta vuonna 2023 näyttelijältä ilmestyi varsinainen pohjanoteeraus.

”Katastrofaalisen maahansyöksyn seurauksena tuntemattomalle planeetalle avaruuslentäjä Mills (Adam Driver) huomaakin nopeasti olevansa jumissa maapallolla… 65 miljoonaa vuotta sitten. Nyt Millsillä ja ainoalla toisella onnettomuudesta selviytyneellä, Koalla (Ariana Greenblatt), on vain yksi mahdollisuus pelastautua. Heidän on kuljettava tuntemattoman maaston halki, täynnä vaarallisia esihistoriallisia olentoja, eeppisessä selviytymistaistelussa.”

65-elokuvassa (kyllä, elokuvan nimi on pelkkä 65) olisi voinut aineksia hyväänkin selviytymisseikkailuun, mutta toteutus sakkaa pahemman kerran melkein joka tasolla.

Toimittaja Aki Lehti tuskaili Muropaketin 65-arviossa seuraavasti:

”65 on kaikilta osin täysin ennalta-arvattava elokuva. Se pitää katsojiaan riemuidiootteina. Tuskallisen nolon eksposition ja valkokankaalle lävähtävien tekstien avulla varmistetaan, ettei omia aivojaan tarvitse käyttää lainkaan.”

Arvostelu | Julmetun tylsä scifi-elokuva 65 pitää katsojia riemuidiootteina

65 on tulossa Netflixiin marraskuun ensimmäisellä viikolla. Tällä hetkellä elokuva on katsottavissa Viaplaysta sekä vuokra- ja myyntiversioina.

Elokuvan katsomista ei luonnollisestikaan voi suositella kuin korkeintaan unilääkkeeksi. 65 on niin uuvuttava kokemus, että sen katsomisesta loppuun pitäisi saada mitalikaulaan.