Uusimmat

Aurinko nousi, Warhammer Onlineä lykättiin

27.03.2008 10:01 Miikka Lehtonen

On taas se aika kuukaudesta, jolloin EA Mythicin pojat ilmoittavat suureksi ikäväkseen joutuvansa lykkäämään Warhammer Online: Age of Reckoning -roolipeliään. Tässä vaiheessa kukaan ei liene enää yllättynyt – ainakaan jos on testannut betaa.

Tuoreeltaan sähköpostilaatikoihin iskeytynyt Warhammer Onlinen uutiskirje toimii ikävien uutisten lähteenä, joskin ne voi myös lukea Warhammer Onlinen virallisilta sivuilta.

”Kun teimme sopimuksen Warhammer-pelin lisenssistä Games Workshopin kanssa, lupasin heille tekevämme upean ja häikäisevän pelin, joka olisi todellista massiivimoninpelien next geniä. Tänään minulla on teille uutisia; lykkäämme Warhammer Onlinen julkaisua syksyyn 2008”, kertoi Mark Jacobs, EA Mythicin perustaja ja ylikiho.

Perustelut olivat ne tutut ja turvalliset. Vaikka peli on Jacobsin mukaan hyvässä kuosissa, se ei vielä tyydytä EA Mythiciä, joten he haluavat hioa ja työstää peliään vielä hetken lisää.

Betatestaajat voisivat laulaa hieman karumpaa laulua, sillä pikaiset suljettuun betaan tehdyt retket ovat osoittaneet pelin olevan täysin vaiheessa. Kun vielä nykymuodossaan siitä puuttuu kokonaan useita rotuja ja hahmoluokkia, voi vain kauhistella ajatellessaan miltä peli näytti alkuperäisen ilmestymispäivänsä aikoihin – ja spekuloida, tuleeko lähempänä syksyä taas uusi lykkäysilmoitus.

Eipä silti, hyvää kannattaa aina odottaa ja pienten itkupotkujen jälkeen monet pelin faneista myöntänevät odottavansa mielummin hyvää ja viimeisteltyä peliä kuin ottavansa keskeneräisen kakin käsiinsä ensi kuussa.

Lue lisää eDomesta

Miljardin taalan kysymys – mistä World of Warcraftin haastaja?

Vapauta sisäinen Warhammer Online –örkkisi fantasiakirjallisuuden avulla

Mythic: ”emme edes yritä potkia WoWia persiille”

Electronic Arts hankki Mythic Entertainmentin

Warhammer Online vasta ensi vuonna

Warhammer Onlineä lykättiin taas kerran