Uusimmat

Strategiamestari Gary Grigsby takoo useaa peliä yhtaikaa

08.04.2008 10:56 Jukka O. Kauppinen

Strategiapeliveteraani Gary Grigsby tovereineen 2by3Gamesilla ahkeroivat. Miekkosilla on työn alla yhtaikaa neljä uutta strategiapeliä, jotka vievät taatusti yöunet monilta toisen maailmansodan taisteluista tykkääviltä.

  • Gary Grigsby’s War Between the States (WBTS) on strategisen tason simulaatio Yhdysvaltain sisällissodasta. Peli etenee kuukausittaisilla vuoroilla.
  • Gary Grigsby’s Eagle Day to Bombing the Reich (EDBTR) päivittää muinaiset Battle of Britain- ja Bombing the Reich –ilmasotastrategiat uusille koneille. Henkilökohtaisesti odotan tätä enemmän kuin toista tulemista.
  • Carrier Force – Uncommon Valor –kevytmonsteristrategia, johon istutetaan tukialussota. Vaikka peli sisältää myös Uncommonin laajemman strategioinnin, on painopiste nyt nimenomaan tukialusoperoinnissa.
  • Russian Front (RF) – massiivinen monsteristrategia koko itärintaman sodasta 1941-1945. Viikottaiset vuorot ja 15 kilometrin heksat takaavat, että yhtä matsia ei pelata läpi edes viikoissa – peliaika lasketaan pikemminkin kuukausissa.

Gary Grigsby’s War Between the States on vamistumaan päin ja peli yritetään saada valmiiksi huhtikuun aikana. Jos hyvin käy, se voidaan julkaista touko- tai kesäkuussa.

Lisätietoja: 2by3 Developer’s Journal

Lisää aiheesta

Haastattelussa 2 By 3 Gamesin sotaveteraanit

Liikaa vapaa-aikaa? The Pacific War –monsteristrategian laajennus tarjoaa pelattavaa vuosiksi eteenpäin

Lue lisää eDomesta

Battlefront (PC)

Carriers at War (PC)

Close Combat: Cross of Iron (PC)

Close Combat: Modern Tactics (PC)

Commander: Europe at War (PC)

Guerillajulkaisijat – pelialan kapinalliset

Guerillajulkaisijat – pelialan kapinalliset

Onko sinusta Ilmavoimien taistelunjohtajaksi? Testaa taitosi Hornet Leaderillä.

The Operational Art of War III (PC)