Uusimmat

Telltalelta Homestar Runner -peli, mutta vain viehättäville ihmisille

11.04.2008 10:03 Miikka Lehtonen

Jos olet viettänyt aikaa Internetissä vähänkään pitempään, olet varmasti törmännyt jossain vaiheessa Homestar Runner -piirrettyihin ja niiden hahmoihin. Jos olet, saatat ilahtua kuullessasi, että Telltale on julkaisemassa Wiille Strong Bad -pelin.

Kesällä lanseerattavan WiiWare-palvelun myötä julkaistaan myös Strong Bad’s Cool Game for Attractive People, toisin sanoen maailman ensimmäinen virallinen Homestar Runner -peli. Chapmanin veljesten nettipiirretyt ovat saavuttaneet maailmalla kulttimaineen ja vaikka itse hahmot ja paikat eivät olisi tuttuja, sivuilmiöt luultavasti ovat. Esimerkiksi Trogdor-lohikäärme kiersi netissä pitkään ja hartaasti, päätyen lopulta Guitar Hero II:n kätketyksi biisiksi.

Telltalen tyylille uskollisesti Strong Bad’s Cool Game for Attractive People – tai SBCG4AP kuten se virallisesti lyhennetään – tulee olemaan episodipohjainen pelikokemus, joka on suunniteltu alusta saakka Wiille. Julkaisutiedotteessa kehutaan, että peli tulee hyödyntämään Wii-kontrollien ohella muun muassa WiiConnect24-palvelua sitomaan episodit yhteen ja antamaan pelaajille mahdollisuuden puuhailla kaveriensa kanssa. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa, se jää vielä nähtäväksi.

Ainakaan kehitystiimiin pelin ei pitäisi kaatua, sillä projektiin on kiinnitetty muun muassa Sam & Max Season 2:n pääkirjoittaja ja pääsuunnittelija, sekä vino pino legendaarisia Lucasarts-miehiä. Strong Bad’s Cool Game for Attractive People tullaan siis näkemään kesällä 2008 WiiWarella, sekä hieman yllättäen myös PC:llä. Todellisen infon loppuessa tähän voinemme hieman fiilistellä paitsi pelin trailerin, myös legendaaristen Homestar Runner -pätkien parissa.

Pelin traileri

Trogdor!

Death Metal -ohjeita

Strong Badin turvaohjeet Wii-pelaajille

Linkki: Ensimmäinen pelitraileri Homestar Runner -sivustolla.

Linkki: HomestarRunner.com

Lue lisää eDomesta

WiiWare tuo alkuperäiset pikkupelit Wiin verkkopalveluun

Nintendo valmistautuu ladattaviin WiiWare-peleihin

Wiiware aktivoitiin Japanissa, koko Wii-verkko kyykkäsi

Suursyömärit: ahmimiskilpailu alkaa Major League Eating -pelissä

Nintendon rahapaino jylisee – myös Virtual Console on rahasampo