Uusimmat

Great Scott! Burnout to the Future!

08.11.2008 21:00 Antti Mutta

Criterion Gamesia voi hyvästä syystä kutsua joukoksi filantrooppeja. Huikeiden ilmaisten Burnout Paradise –päivitysten jälkeen pelistudio aikoo pukata autorymistelyänsä varten kuuluisien autojen paketin, joka tosin on maksullinen. Mutta kukapa ei muutamaa euroa maksaisi päästäkseen huristelemaan esimerkiksi Paluu tulevaisuuteen –elokuvien aikamatkustuskaaralla.

Burnout Legendary Carsiksi ristitty autopaketti antaa mahdollisuuden ajella muokatulla versiolla Jansen P12:sta, joka löytyy Burnout Paradisesta normaalistikin.

Jansen 88 Specialiksi ristityssä, kovasti Paluu tulevaisuuteen –elokuvista tutulta De Lorean DMC-12:lta näyttävästä, autosta vaan löytyy muutama kiintoisa ominaisuus. Ensinnäkin se leijuu tarpeen vaatiessa ilmassa renkaat käännettynä ja toiseksi boostia päräyttäessä auto jättää palavat jäljet peräänsä.

Jansen 88 Specialin voi ostaa joko erikseen tai osana neljän auton pakettia. Muiden autojen nimet ovat Cavalry Bootlegger, Manhattan Spirit ja GT Nighthawk. Jälkimmäisistä kolmesta ei ole vielä julkistettu muuta tietoa nimien lisäksi.

Internetin tietoviisaiden arvaukset autoista vaihtelevat, mutta mahdollisia osumiakin on. Cavalry Bootleggeriä veikataan General Leeksi (eli Dodge Chargeriksi vuodelta 1969) Dukes of Hazzardista, Manhattan Spiritiä ECTO1:ksi Ghostbusterseista ja GT Nighthawkia KITT:iksi mistäpä muusta kuin Ritari Ässästä.

Burnout Legendary Carsin julkaisu sijoittuu ensi vuodelle ja ilmeisesti autot julkaistaan yksi kerrallaan. Hinnasta tai tarkemmasta ajankohdasta ei ole vielä varmuutta.

Lisää aiheesta

Hyvät naiset ja herrat, DLC-rahastuksen uusi pohjakosketus

Burnout Paradise julkaistaan myös PC:lle

Neljä laajennuspakettia Burnout Paradiseen

Prätkäilypäivitys Burnout Paradiseen

Burnout Paradise (PS3, 360)

Lue myös

Nettipelit verolle Kiinassa

Pelaajat keräävät taas miljoonapottia sairaille lapsille

Japanilaiset valjastivat DSi:n tissien hiplaukseen