Uusimmat

Lionheadilla on ”suuria Fable II -uutisia”… mutta ei vielä

11.11.2008 18:57 Miikka Lehtonen

Fable II oli jo aiemmin hyvä peli, mutta kohta se lienee vielä hieman parempi. Lionheadin hilpeät veikot ovat nimittäin tänään tiedottaneet aikovansa tiedottaa ensi viikolla jotain merkittävää peliin liittyen. Mitähän se voisi olla?

Lionheadin blogiin on ilmestynyt outo ja ristiriitainen postaus. ”Normaalisti emme halua kiusata lukijoitamme. Kaikki tietävät ne postaukset, joissa kerrotaan että X päivän päästä tapahtuu jotain suurta. Ketä kiinnostaa?”

Jatkoa seuraa, sillä X päivän päästä tapahtuu jotain suurta. Ketä kiinnostaa? Toivottavasti ainakin teitä!

”Näinä päivinä, jolloin loputtomat pelit vaativat huomiotanne, se oli kuitenkin mielestäni oikea ratkaisu. Meillä on hyviä uutisia kaikille Fable II:n faneille ensi viikolla. Uskaltaisinko jopa sanoa, että melko suuria uutisia? Tietenkin uskallan sanoa, että ensi viikolla tiedotamme jotain suurta Fable II:een liittyen!”

Mitähän Lionheadilla on sanottavaa? Toivottavasti jotain pelin kannalta merkittävää, kuten vaikka ilmaista lisäsisältöä tai vaikkapa kunnollinen co-op tila, eikä esimerkiksi tiedote siitä, että peli on myynyt miljoona kappaletta. Myös paljon huhutun ja puhutun PC-version julkistaminen voisi olla iso juttu. Palaamme asiaan X päivän kuluttua, jos meitä vielä kiinnostaa.

Lisää aiheesta

Arvostelu: Fable II (360)

Fable II:n vastaanotto sai Molyneuxin miltei kyyneliin

Fable II myös PC:lle?

Lue myös

Arvostelu: LittleBigPlanet (PS3)

Ubisoft pelasti Massive Entertainmentin ja World in Conflictin

Far Cry 2 – pelihorisontin tuolta puolen, tekijät kertovat