Uusimmat

Pro Evolution Soccer 2008 saapuu Nintendo Wii –konsolille

23.08.2007 13:50 Jukka O. Kauppinen

Urheilupelien ystäville Games Convention on ollut mukava, mutta toistaiseksi yllätyksetön tapahtuma. Ensimmäinen suurempi paukku saapuikin Konamin suunnalta. Suosittu Pro Evolution Soccer -jalkapallopelisarja näet saapuu Nintendon molemmille konsoleille.

Vaikka viime vuoden DS-versio ei ollutkaan menestys on Wii mielenkiintoinen kehitysalusta. Peli ilmestyy konsolille vasta vuoden 2008 aikana, eikä tänä syksynä, kuten suurin osa pelin muista versioista.

Wii antaa mahdollisuuksia erilaiseen jalkapallokokemukseen, mutta toistaiseksi Konami ei kertonut vielä yksityiskohtia tulevasta pelistä. Toivottavasti siinä hyödynnetään Wiin mahdollisuuksia kapulaa liikuttelemalla. Kerromme lisää heti kun Konami jakaa tarkempia tietoja.

Pro Evolution Soccer -pelisarja on yksi urheilupelihistorian menestyneimmistä futispelisarjoista, jolla Konami on pannut tiukasti kampoihin Electronic Artsin kilpaileville FIFA-peleille. Erityismaininnan sarjan pelit ovat saaneet realistisesta tuntumastaan peliin ja mahdollisuudesta taktikoida reaaliaikaisesti.

Wiin ja DS:n ohella PES 2008 ilmestyy PC:lle, PS2:lle, PS3:lle, PSP:lle ja Xbox 360:lle.