Uusimmat

Guitar Hero III:n demo Tony Hawkin mukana

24.08.2007 10:56 Miikka Lehtonen

Kitarasankarit huomio! Jos plektrasormet nykivät jo Even Flow’n tahtiin, eikä millään jaksaisi odottaa pelin julkaisua, helpotusta on tiedossa. Tony Hawk’s Proving Groundista tehtaillaan nimittäin suurta hittiä lyömällä pelin mukaan Guitar Hero III:n demo.

Lokakuun alussa ilmestyvä skeittipeli tulee sisältämään aktivointikoodin, jolla Xbox Live -käyttäjät voivat imaista itselleen odotetun kitarointipelin demon täydet kaksi viikkoa ennen kuin muu maailma saa sen hikisiin kätösiinsä.

RedOctanen julkaisupäälikkö Dusty Walshin mukaan päätös oli itsestäänselvä. ”Musiikki on olennainen osa skeittikulttuuria, joten Guitar Hero III:n ja Tony Hawk’s Proving Groundin yhdistäminen tuntui luonnolliselta ratkaisulta”, Walsh selitti. Asiaan saattaa vaikuttaa myös se, että molemmat pelit ovat Neversoftin tuotoksia.

Mutta mitä demolta voi sitten odottaa? Autiomaa-areenaa ja viittä biisiä, jotka kuulostavat kerrankin mielenkiintoisilta.

  • Lay Down (by Priestess)
  • Even Flow (by Pearl Jam)
  • The Metal (by Tenacious D)
  • Hit Me with your Best Shot (as made famous by Pat Benatar)
  • Rock You like a Hurricane (as made famous by Scorpions)

Tony Hawk’s Proving Ground ja Guitar Hero III:n demo ilmestyvät Xbox 360:lle lokakuun 9. päivänä. Mikäli tiedotteeseen on uskominen, me skeittirajoitteiset pääsemme kitaroimaan paria viikkoa myöhemmin. Mmm, Even Flow…

Ostaisitko pelin vain saadaksesi odotetun demon?

Katso tilanne vastaamatta