Uusimmat

Hellgate: Londonin kuukausimaksu paljastettiin

24.08.2007 11:12 Miikka Lehtonen

Pitkään jatkunut spekulaatio, kinaaminen ja peukkujen pyörittely Hellgate: Londonin kuukausimaksun ympärillä voi loppua – tai kenties vain kiihtyä entisestään – sillä Flagship Studios on paljastanut pelin eurohinnoittelun.

Leipzigin pelimessuilla komeasti näytillä ollut Hellgate tullaan tarjoilemaan pelaajille kahdella tavalla. Peliä pystyy pelaamaan verkossa kaveriensa kanssa ilmaiseksi, mutta täyden paketin saa vain pulittamalla 9,99 euroa kuussa.

Täysi paketti sisältää mahdollisuuden perustaa kiltoja, käyttää pelin sisäistä postijärjestelmää ja asettua taloksi pelaajia varten varattuihin taloihin. Vielä ikävämmin myös sisältöpäivitykset, kuten uudet tehtävät ja hahmoluokat, tulevat olemaan vain maksavien asiakkaiden yksinoikeutta.

Hinnoittelu tulee varmasti herättämään jatkossakin paljon keskustelua, sillä pelistudion edellinen peli, Diablo II, nousi huippusuosituksi verkkopeliksi juuri ilmaisen online-pelinsä myötä. Voidaan myös pohtia, tuleeko Hellgate tarjoamaan tarpeeksi sisältöä kestääkseen vertailun niihin normaalisti kuukausimaksullisiin peleihin, massiivisiin verkkomoninpeleihin. Jos ihmiset joutuvat valitsemaan vaikka World of Warcraftin ja Hellgaten välillä, moniko päätyy jälkimmäiseen?

Hellgate: London julkaistaan maailmanlaajuisesti marraskuun alussa.

Lue myös:

Hellgate: London sai vihdoin ilmestymispäivän

Bill Roper puhuu Hellgate: Londonista

Miltä hinta kuulostaa?

Katso tilanne vastaamatta