Uusimmat

Sony vie Homen PS3-pelien ytimeen

30.06.2009 10:38 Jukka O. Kauppinen

Sony näkee PlayStation Home -verkkomaailman tärkeänä osana kaikkien tulevien PS3-pelien kokonaisuutta. Kun käyttäjät siirtyvät Home-virtuaalimaailman asukkaiksi, voivat he nauttia sen tarjoamista ilmaisista sisällöistä, pelata verkkopelejä ja käynnistää pelinsä Homen kautta. Ja meistä kaikista tulee verkkoasukkeja!

”Home on PlayStation 3:n verkkokokemusten aloituspiste. Yhä useampi ja useampi peli voidaan jatkossa käynnistää Homen kautta. Tästä ominaisuudesta tuleekin kaikkien PS3-pelien tärkeä ominaisuus.”

Kaikkiaan Home-palvelun on ladannut jo seitsemän miljoonaa ihmistä, näistä kolme miljoonaa eurooppalaisia. Homen palveluja laajennetaan jatkuvasti ja sen maailmassa pyöritetään jo erilaisia mainoskampanjoita ja yhteisöllisiä aktiviteetteja. Erilaiset mainoskampanjat ja ilmaiset mainospelit ovat olleet tärkeitä Sonylle ja pelitaloille, kun taas käyttäjät ovat napsineet iloisesti kaikki tarjoillut ilmaisherkut.

Kamppiksista, leffatrailereista ja maksuttomista mainospeleistä on kuitenkin pitkä matka aidosti elävään ja toimivaan verkkomaailmaan ja -yhteisöön.

Lähde: Home to be “essential for all PS3 games”

Lue myös

Arvostelu: Runaway: The Dream of the Turtle (DS)

Grigsbyn panssarit vyöryvät itään: War in the East

Obsidianin Aliens-roolipeli kuopattiin virallisesti

StarCraft II:n betatesti kuumottaa jo

Sählääkö EA Syndicaten?

Onko Home sinusta...

Katso tilanne vastaamatta