Uusimmat

Maailman suurin rickrollaus onnistui

02.10.2008 13:40 Jukka O. Kauppinen

Never gonna give you up, lauloi Rick Astley vuonna 1987. Ja kului 20 vuotta. Sitten internet raikui, kun Rick Astleyn klassisesta 80s-poppibiisistä syntyi uusi internet-meemi. Never gonna give you up raikui joka suunnalta ja keppostelijat nauttivat toisten hämmennyksestä.

Nyt rickrollaus saavutti kuitenkin uuden huipennuksensa. Maailman nettikeppostelijat puhalsivat yhteen hiileen – ja nostivat Rick Astleyn MTV Europe Music Awards -gaalan finalistiksi sarjassa Best Act Ever, paras esitys kuunaan.

Astleyn ponkaisu tuli täydellisenä järkytyksenä MTV:n kihoille ja varmasti myös lukemattomille nykypoppareille. Best Act Ever -sarjan voitosta kun kisaavat myös nykyisellään hitusen tunnetummat Britney Spears, Chrictina Aguilera, Tokio Hotel ja U2.

Rickrollattu MTV Europe suhtautuu tapaukseen tyynesti ja hyvällä hengellä:

”Rickin fanit ovat selvästi päättäneet varmistaa, että  hän myös voittaa. Tuleekin olemaan mielenkiintoista nähdä nouseeko hän huipulle.”

Jos haluat kantaa kortesi rickrollauskekoon tai äänestää muuten vain, niin suuntaa tänne: http://ema.musictelevision.fi/vote/.

Rickrollaaminen sujuu valitsemalla Categories-valikosta Best act ever ja klikkaamalla Nominees-laatikosta Rick Astleytä.

Et tiedä mitä rickrollaus tarkoittaa? Tsekkaa: What does it mean to be Rickrolled?

Lisää aiheesta

Perjantaikevennys: lolcatit pois internetseistä, rickrollaus iski Audiosurfiin

Lue myös

570 000 euroa suomalaiseen pelitutkimukseen

Arvostelu: The Witcher Enhanced Edition (PC)

Futaajat huomio! PES 2009:n demo tulee!

Osallistu Trials-kisaan, voita kaahaava mummo!

Tiger Woods on nykyajan Jeesus

Oletko rickrollannut ketään?

Katso tilanne vastaamatta