Uusimmat

Jeff Minterin avaruuskirahvit saapuvat PC:lle

12.11.2008 13:05 Jukka O. Kauppinen

Jeff Minterin Xbox 360:lla ylistetty halluräiskintä Space Giraffe julkaistaan myös PC:lle. Minter kertoo blogissaan pelin olevan teknisesti valmis, jäljellä on enää pelkästään hienosäätöä ja virittelyä. Mikä ilon päivä!

Kuten aiemmin kerroimme ennakossamme,

Space Giraffe on niitä pelejä, joita on vaikea kuvailla sanoin tai kuvin. Ei välttämättä edes videolla. Se on kokonaisvaltainen elämys, joka saa toiset hurmioon, toiset yökkäilemään kauhusta.

Jos Jeff Minterin psykedeeliset räiskintäpelit ovat entuudestaan tuttuja, niin tiedät ainakin teoriassa mitä on luvassa. Vauhdikasta räiskintäpeliä, jossa aivot saa kääntää pois päältä ja surffata räiskintäaallolta toiselle.

Space Giraffessa tämä on kuitenkin höystetty käsittämättömällä visuaalisella ilotulituksella, joka ampuu jatkuvasti tahallaan yli ja ympäri.

Tai arvostelussa,

Space Giraffe on ehdottomasti yksi niistä ainutlaatuisen kummallisista luomuksista, jotka kannattaa kokea itse. Ehkä sitä rakastaa, ehkä sitä vihaa. Ehkä pelin viidennestä ulottuvuudesta puskeva tykitys on avaruuden muukalaisten salajuoni. Mutta kylmäksi tämä ei varmasti jätä. Sitä paitsi 400 MS-pistettä – eli viitisen euroa – ei ole hinta eikä mikään näin omaperäiselle teokselle,

PC-versio ei ole suora käännös Xbox 360 -pelistä. Peliin on mahdollista lämiä myös erilaisia laajennuksia ja 100 upouutta tasoa, minkä ohella grafiikka on entistäkin näyttävämpää.

Mahtavuus extreme!

Lähde: The light is coming soon.

Lisää aiheesta

Jeff Minter kertoo Llamasoftista ja tulevasta Xbox 360 –pelistään

Jeff Minter työn touhussa, uusi häröräiske tulossa

Space Giraffe –ennakko (PC, 360)

Xbox Live Arcade -pelit testissä (osa 5)

Lue myös

Aika hyvä takavarikko: 91 000 piraattipeliä

Arvostelu: LittleBigPlanet (PS3)

CliffyB: tytöt tykkäävät Gears of Warista

Far Cry 2 – pelihorisontin tuolta puolen, tekijät kertovat

Lionheadilla on ”suuria Fable II -uutisia”… mutta ei vielä

Jeff Minter?

Katso tilanne vastaamatta