Uusimmat

11 kuvaa viimeisestä Twilight-elokuvasta – mukana kunnon otoksia Edwardin ja Bellan lapsesta

14.06.2012 09:22 Muropaketin toimitus

Twilight-elokuvasarja saa päätöksensä syksyllä, kun Aamunkoi: Osa 2 saa ensi-iltansa marraskuussa. Entertainment Weekly -lehti on nyt julkaissut elokuvasta liudan kuvia, joissa esiintyy esimerkiksi Bellan ja Edwardin ihmelapsi Renesmee.

Bill Condonin ohjaaman Twilight – Aamunkoi: Osa 2 -elokuvan pääosissa nähdään tuttu kolmikko eli Kristen Stewart, Robert Pattinson ja Taylor Lautner. Muissa avainrooleissa esiintyvät eter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Billy Burke, Rami Malek, Dakota Fanning ja Maggie Grace.

Kaksiosaisen Aamunkoin jälkimmäisestä osasta ei ole vielä julkaistu kunnon synopsista, mutta oheiset kuvat ja lähdemateriaalina toimineen kirjan synopsis kertonevat aiheesta ihan tarpeeksi.

”Älä pelkää”, kuiskasin. ”Me kuulumme yhteen.” Äkkiä minut valtasi tunne, että sanani olivat totisinta totta. Tämä hetki oli niin virheettömän oikeanlainen, ettei vähintäkään epäilyksen sijaa jäänyt. Hänen kätensä kietoutuivat ympärilleni, puristivat minut häntä vasten… Tuntui kuin jokaista hermoani kihelmöisi. ”Ikuisesti”, hän myönsi. Fantasia ja painajaiset sekoittuvat vampyyriin peruuttamattomasti rakastuneen Bella Swanin vaarallisessa todellisuudessa. Suunnaton intohimo Edwardia kohtaan ja syvä yhteys ihmissusi-Jacobiin ovat repineet kahtia Bellaa, joka on nyt kaiken houkutuksen ja epäilyksen jälkeen elämänsä äärimmäisessä käännekohdassa. Hänen edessä oleva valintansa joko liittyä kuolemattomien viettelevään kerhoon tai jatkaa ihmiseloa on uhka, josta riippuu kahden heimon kohtalo. Kun Bella on tehnyt päätöksensä, alkaa ennennäkemätön tapahtumien vyöry, joka johtaa käsittämättömiin seurauksiin. Juuri kun Bellan elämän langat vaikuttavat kutoutuneen yhteen kuin kaunein silkki, ne saattavatkin yhdessä hetkessä tuhoutua ikuisiksi ajoiksi.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Entertainment Weekly