Uusimmat

80-luvun hittipeli muuttuu elokuvaksi – It Came from the Desert –leffasopimus varmistui

06.02.2015 13:19 Muropaketin toimitus

Tuotantoyhtiö Roger! Pictures kertoo allekirjoittaneensa sopimuksen legendaarisen amerikkalaisen peliyhtiö Cinemawaren kanssa 80-luvun lopun klassikkopeli It Came from the Desert:in tuottamisesta elokuvaksi suomalaisvoimin. Elokuva on Hank Woonin ja Marko Mäkilaakson käsikirjoittama englanninkielinen toiminta-kauhu-komedia, jossa jättiläismuurahaiset pääsevät valloilleen New Mexicon aavikolla.

Elokuva on itsenäinen jatko-osa Desert-pelien maailmalle ja Roger! tuottaa sen yhteistyössä Cinemawaren ja Nordic Genre Invasionin kanssa. Kanadalainen Raven Banner Entertainment vastaa elokuvan maailmanlaajuisesta myynnistä.

Ennakkomyynti alkaa tällä viikolla Berliinin elokuvajuhlilla.

It came from the Desert kuvataan Espanjan Almeriassa vuoden 2015 aikana. Elokuvan ohjauksesta vastaa War of the Dead, Yeti ja Ella ja kaverit 2 – Paterock elokuvista tunnettu Marko Mäkilaakso. Tuottajana toimii Teemu Virta ja vastaavana tuottajana Iron Skyn Tero Kaukomaa.

 

Elokuvan tiiseri

Pelin intro

 

Elokuvassa kuullaan myös suomalaisen Santa Cruz -yhtyeen musiikkia. Heidän hittinsä ”We are the ones to fall” soi jo elokuvan teaser-trailerissa. Suomen Elokuvasäätiö myönsi joulukuussa 2014 kehittämistuen elokuvalle.

Roger! Pictures on suomalainen tuotantoyhtiö, jonka liikeidea on tuottaa alle kolmen miljoonan dollarin (2,3 m€) kansainvälisiä genre-elokuvia. Parhaillaan työn alla ovat myös toimintaelokuva VIKING – RISE OF THE WARRIOR sekä Stan Leen ja Lloyd Kaufmanin alkuperäiseen käsikirjoitukseen pohjautuva kauhuelokuva NIGHT OF THE WITCH.

Lisää aiheesta

Cinemaware julkaisee 24 vuotta vanhan pelin 

It Came From the Desert muuttuu elokuvaksi – elokuvalla suomalainen ohjaaja ja Iron Sky –tuottaja  

Yo dawg! Nyt voit pelata tylsää bussimatkaa samalla kun istut tylsällä bussimatkalla! 

Cinemawaren elokuvamaiset teokset mullistivat pelimaailman – lue yhtiön perustajan haastattelu