Uusimmat

Alkuperäinen Haamujengiläinen vahvistaa: Tuleva Ghostbusters-elokuva antaa faneille ”juuri sitä mitä he haluavat”

05.07.2019 10:02 Muropaketin toimitus

Jason Reitmanin ohjaama Ghostbusters 2020 saa ensi-iltansa vuoden päästä, 10. heinäkuuta.

Alkuperäisten Ghostbusters-elokuvien tähti Ernie Hudson oli Countdown City Geekcastin haasteltavana Celebrity Fan Festissä (katso koko haastatteluvideo täältä). Hän kertoo olevansa iloinen, että alkuperäisen ohjaajan, Ivan Reitmanin, poika Jason Reitman päätti tehdä pitkään odotetun Ghostbusters 3:n.

Ghostbusters 2020 -nimellä kulkeva uutuus jatkaa vuosina 1984 ja 1989 julkaistuja Ghostbusters-elokuvia, mutta sijoittuu ymmärrettävästi niitä myöhäisempään ajankohtaan. Elokuvan keskiössä nähdään Carrie Coonin esittämän yksinhuoltajan perhe, jolla on salaperäinen side alkuperäiseen Haamujengiin.

“Kun siirrymme tulevaisuuteen, olen todella innoissani siitä, että hän [Reitman] antaa faneille sitä, mitä he ovat odottaneet”, Hudson selittää. “Edellinen elokuva, jossa pääosassa olivat naiset, oli mielestäni hyvä ja viihdyttävä, mutta ei aivan sitä, mitä monet faneista halusivat. Luulen, että tällä kertaa ollaan enemmän linjassa alkuperäisen Ghostbustersin kanssa, joten olen todella innoissani siitä.”

Ensi vuoden heinäkuussa julkaistavan Ghostbusters 2020:n pääosissa nähdään Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon ja Paul Rudd.