Uusimmat

Uusimman Ghostbusters-elokuvan voi katsoa Suomessa kotona kesäkuussa

Kuva: © 2023 CTMG, Inc.

23.05.2024 10:45 Muropaketin toimitus

Hyytävän Ghostbusters: Frozen Empiren voi katsoa Suomessa kotona kesän ollessa (ehkä) kuumimmillaan.

Apple TV on vahvistanut Ghostbusters: Frozen Empiren digitaalisen myyntiversion tulevan saataville alan palveluihin 24. kesäkuuta. Vuokraversion julkaisupäivästä ei ole vielä varmaa tietoa, mutta todennäköisesti se sijoittuu heinäkuun alkupuolelle. Julkaisu kuukausimaksullisessa suoratoistopalvelussa on sen sijaan silkan arvailun varassa.

Gil Kenanin ohjaama Ghostbusters: Frozen Empire sai kriitikoilta elokuvan teemaan sopivan kolean vastaanoton, eikä Muropaketissakaan kauhukomediasta innostuttu. Toimittaja Joonas Pikkarainen totesi näkemästään seuraavasti:

”Nimensä lailla Ghostbusters: Frozen Empire tuntuu kylmältä ja tunnottomalta alusta loppuun saakka. Vaikka ruudulla tapahtuu toisinaan paljonkin takaa-ajoista haamuihin, kohtauksiin ei ole saatu jännitettä, huumoria tai sydäntä. Kaikki etenee kylmän laskelmoidusti kohti lopputulemaa, joka ei sekään onnistu kirvoittamaan minkäänlaista reaktiota katsojasta. Asiat vain tapahtuvat välittämättä sen kummemmin keille ne kohdistuvat tai miksi.”

Arvostelu | Ghostbusters: Frozen Empire jättää katsojan kylmäksi lähes joka tasolla