Uusimmat

Avaruuspaskiainen Predator tekee huhtikuussa uuden aluevaltauksen

23.03.2015 09:51 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2014/predator1987s5s5580.png

Valkokankaan kusipäisimpiin avaruusöttiäisiin lukeutuva Predator on esiintynyt jo useammassakin videopelissä, mutta pian luvassa on aivan uusi aluevaltaus.

Kuten huhuttu on, itse Predator on mukana Mortal Kombat X:n hahmogalleriassa. Myös toinen valkokankaalta tuttu kiukkupylly astuu tappelupelien maailmaan. Kyse on tietenkin Jason Vorheesista!

Mortal Kombat X saapuu kauppoihin huhtikuussa.

Pelin virallinen kuvaus on markkinointihehkutusta hienoimmillaan:

”Mortal Kombat X yhdistää upean elokuvamaisen ulkoasun brutaaleimpaan tappelukokemukseen koskaan! Voit ensimmäistä kertaa valita eri variaatioita hahmojen ominaisuuksista, jotka vaikuttavat sekä strategiaan että tappelutyyliin. Pelissä esitellään muutamia suosituimpia hahmoja kuten Scorpion ja Sub-Zero, jotka kohtaavat uusia haastajia. Heillä on uusia hienoja voimia, jotka sitovat tarinan upeasti yhteen. Peli alkaa siitä mihin edellinen peli jäi ja jatkaa aina 25 vuoden päähän. Veteraanien ominaisuudet korostuvat samalla kun uudet hahmot ja aiempien hahmojen jälkeläiset tulevat mukaan kuvioihin. Pelattavana on lukuisia eri hahmoja ja kaikilla taistelijoilla on valittavana kolme erilaista tyyliä taisteluihin. Hahmoista mainittakoon mm. Scorpion, Sub-Zero, Kung Lao, Cassie Cage (Johnny Cagen tytär), D’Vorah, Kotal Kahn ja Ferra/Torr.”

Muropaketin uusimmat