Uusimmat

Batman-fanien elokuvahaave toteutui melkein vuonna 2009

24.02.2016 17:02 Tatu Junni

Batman-fanit ovat odottaneet filmatisointia Jokeriin keskittyvästä klassikkotarinasta The Killing Joke eli Tappava pila jo vuosikaudet.

Tänä vuonna moinen on luvassa, mutta läheltä piti, ettei Alan Mooren ja Brian Bollandin sarjakuvaan pohjautuva The Killing Joke -animaatio valmistunut jo seitsemän vuotta sitten.

Warner Bros.:in palveluksissa hommia paiskinut Phil Bourassa paljasti hiljattain Instagramissa aloittaneensa vuonna 2009 The Killing Joken tekemisen animaatiolegenda Bruce Timmin ohjauksessa.

Parin viikon rupeaman jälkeen projekti pistettiin kuitenkin jäihin, koska aikuiskatsojille suunnattu Watchmen oli menestynyt odotettua kehnommin. Ilmeisesti Warner Bros. menetti siis uskonsa R-luokituksen saaviin supersankariprojekteihin.

Batman: The Killing Joke ilmestyy USA:ssa dvd:llä ja blu-rayna heinäkuussa. Sam Luin ohjaamassa aikuisten animaatiossa Batmania esittää Kevin Conroy ja Jokeria rooliin palaava Mark Hamill.

The Killing Joke

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat