Uusimmat

Batman-tähdestä uuden Spider-Man-elokuvan Korppikotka?

14.04.2016 06:57 Tatu Junni

Michael Keaton on esittänyt Batmania ja Birdmania. Kokemusta supersankarihommista siis riittää, mutta superpahiksena mies ei ole vielä esiintynyt.

Asia saattaa kuitenkin muuttua ensi vuonna, jos tuoreet huhut osoittautuvat oikeiksi. Variety-lehden mukaan Michael Keaton käy parhaillaan Sonyn ja Marvelin kanssa neuvotteluita roolista kesällä 2017 ilmestyvässä Spider-Man-elokuvassa.

Vielä ei ole tiedossa, mitä hahmoa Hämähäkkimiehen laajasta konnagalleriasta Michael Keaton esittäisi. Ennakkotietojen mukaan elokuvan pahiksena häärää Adrian Toomes eli Korppikotka, jota ei vielä ole valkokankaalla nähty.

Eilen varmistui, että uusi Spider-Man-elokuva on nimeltään Spider-Man: Homecoming. Jon Wattsin ohjaaman supersankariseikkailun nimiosaa esittää Tom Holland, jonka esittämä Hämis debytoi Captain America: Civil Warissa parin viikon päästä.

Korpppikotka

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat