Uusimmat

Batman v Superman -elokuvaan on myyty lippuja jo 500 miljoonalla

31.03.2016 08:00 Tatu Junni

Batman v Superman: Dawn of Justicea odotettiin vuosikausia ja viime viikolla elokuva pääsi vihdoin teattereihin.

Fanit rynnivät katsomaan supersankareiden turpasaunaa sellaisella tohinalla, että pääsiäisviikonlopun aikana tikettejä kaupattiin maailmanlaajuisesti peräti 420 miljoonan dollarin edestä.

Nyt summa on noussut jo yli 500 miljoonan.

Batman v Superman: Dawn of Justice on myynyt USA:n markkinoilla lippuja yli 193 miljoonan dollarin edestä. Kansainvälisillä markkinoilla kasassa reippaat 308 miljoonaa, joten kasassa on tarkalleen 501 miljoonaa dollaria.

Mikäli kiinnostus elokuvaa kohtaan ei äkkinäisesti romahda, liittyy Batman v Superman miljardiluokan kerhoon hyvinkin nopeasti.

Elokuvan tarina saa jatkoa ensi vuonna Justice League – Part I:n muodossa. Batmanin tai Teräsmiehen uusista sooloelokuvista ei Warner Bros. ole tiedottanut.

Lähde: Box Office Mojo

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat