Uusimmat

Batmania ei nähdäkään Spider-Man-elokuvassa – mutta Iron Man on mukana

22.04.2016 07:23 Tatu Junni

Michael Keatonin huhuttiin esittävän pahista kesällä 2017 ilmestyvässä Spider-Man: Homecoming -elokuvassa. Ikävä kyllä näin ei ole käymässä.

Batman-tähti kävi kyllä neuvotteluja toistaiseksi tuntemattomasta roolista, mutta ne kariutuivat jo alkuvaiheessa. Nyt Sony ja Marvel etsivät sitten uutta näyttelijää Tom Hollandin esittämän Hämähäkkimiehen vastapelurin rooliin.

Vaan hyviäkin roolitusuutisia on tarjolla:

Robert Downey Jr.:n esittämä Iron Man eli Rautamies on vahvistettu Spider-Man: Homecomingin hahmogalleriaan. Supersankarit kohtaavat ensimmäistä kertaa jo ensi viikolla ensi-iltansa saavassa Captain America: Civil Warissa.

Spider-Man: Homecomingin ohjaa nouseva nimi Jon Watts. Elokuvan näyttelijäkaarti on tällä hetkellä kokonaisuudessaan seuraava: Tom Holland, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Zendaya, Laura Harrier ja Tony Revolori.

Lähde: Coming Soon

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat