Uusimmat

Bianca Bradey ja Sheila Shah ovat supersankarileffa Rendelin uudet näyttelijät

11.04.2016 10:42 Muropaketin toimitus

Suomalaiseen Rendel-supersankarielokuvaan on kiinnitetty kaksi kansainvälisen tason naisnäyttelijää.

Bianca Bradey liittyy Rendelin näyttelijäkaartiin huhtikuussa, jolloin suomalaisen supersankarielokuvan viimeiset kuvausviikot käynnistyvät. Bradey on tullut tunnetuksi kulttielokuvan maineeseen nousseen indie-kauhuelokuva Wyrmwoodin myötä.

Rendelin ohjaajalle Jesse Haajalle Bradeyn valinta elokuvaan oli itsestäänselvyys. Haaja vakuuttui Bradeyn osaamisesta nähtyään australialaisnäyttelijän vahvan roolisuorituksen:

– Nähtyäni Biancan Wyrmwoodissa soitin heti seuraavana päivänä tuottajallemme Miika J. Norvannolle ja sanoin, että Stacyn rooliin on vain yksi vaihtoehto ja se on Bianca.

Bradeyn lisäksi elokuvaan on kiinnitetty yhdysvaltalainen Sheila Shah, joka esittää elokuvassa Juliaa.

Sheila Shah

Ohjaajan odotukset näyttelijöille ovat kovat, mutta ensimmäistä kertaa Suomeen kuvauksia varten saapuva Shah on valmis haasteeseen:

– Olen aina halunnut näytellä supersankarielokuvassa ja olen innoissani, kun pääsen työstämään roolia lahjakkaan ohjaajan kanssa. Odotan myös kuvaamista Suomessa, sillä en ole koskaan käynyt siellä aikaisemmin.

Rendelin kuvaukset on määrä päättää ennen toukokuussa pidettäviä Cannesin elokuvajuhlia, joilla Rendeliä tullaan näkemään myös tänä vuonna.

Suomalainen supersankari on herättänyt ohjaajan mukaan kiinnostusta ulkomaisissa ostajissa jo ennen valmistumistaan:

– Rendelistä on kiinnostuttu ostoaikeissa jo useammasta maasta, joita ei kuitenkaan voida vielä paljastaa. Tiedotamme asiasta, kun se on mahdollista, Haaja lupaa.