Uusimmat

Bill Murrayn ja Scarlett Johanssonin Viidakkokirja-elokuvasta julkaistiin uusi juliste

06.01.2016 12:27 Aki Lehti

Iron Man -ohjaaja vastaa klassikon uusintaversiosta.

Kahdesta ensimmäisestä Iron Man -elokuvasta tuttu Jon Favreau ohjaa Rudyard Kiplingin romaaniklassikkoon perustuvan Viidakkokirja-elokuvan.

Mowgli-pojasta ja hänen viidakkoseikkailuistaan kertovan elokuvan pääosaa esittää Neel Sethi. Eläinhahmojen ääninäyttelijöinä kuullaan isoja staroja: mukana ovat muun muassa Bill Murray, Ben Kingsley, Idris elba, Lupita Nyong’o, Scarlett Johansson ja Christopher Walken.

Alla oleva uusi juliste on ensimmäinen osa triptyykkiä, jonka kaksi puuttuvaa palaa julkaistaan vielä tämän viikon aikana.

Ensi-iltansa uusi Viidakkokirja saa 15. huhtikuuta. Leffan traileri löytyy täältä.

jungle-book-louie-kaa

Lähde: Empire

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat