Uusimmat

Bond-tähti Pierce Brosnanille tapahtui nolo moka Goldeneye-elokuvaa kuvatessa – Aston Martinin ajaminen ei mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti

23.04.2020 21:01 Muropaketin toimitus

James Bond -tähti Pierce Brosnan paljasti hauskoja yksityiskohtia Goldeneyen kuvauksista tuoreella videolla.

Esquire UK järjesti viikonloppuna Goldeneye-yhteiskatselun Pierce Brosnanin kanssa, missä näyttelijä  vastaili elokuvan lomassa James Bond -fanien kysymyksiin. Koko elokuvan mittainen YouTube-video on katsottavissa alta.

Vaikka James Bond tunnetaan varsin sulavana ja kaiken tyylikkäästi hoitavana kaverina, näyttelijä Brosnan ei sitä aina ole. Hän paljastaa videolla mokan, joka varmasti on joskus sattunut jokaiselle autoa ajaneelle – tosin auto on varmastikin ollut meillä muilla jotain muuta kuin James Bondin kuuluisa Aston Martin.

Brosnan muistelee Monte Carlossa kuvattua kohtausta, jossa hän pääsi ajamaan Bondin legendaarisella autolla. Kohtausta kuvattiin muutaman kerran, minkä takia Brosnan joutui ajamaan edestakaisin. Kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen ja näyttelijä kertookin nolona:

“Teimme sitä viisi, kuusi kertaa, ja kuudennella kerralla haistoin palaneen käryä. Siellä oli satoja ihmisiä kerääntynyt katsomaan, satoja ihmisiä kasinon ympärillä. Siellä oli myös mies, joka omisti sen kauniin auton, millä allekirjoittanut ajoi. Olin jättänyt käsijarrun päälle.”

Tilanteen jälkeen hän kertoo luikkineensa nolona paikalta.