Uusimmat

Traileri esittelee Henry Cavillin uuden James Bond -elokuvan – monikohan miljoonista katsojista on huomannut, että se on feikki?

18.04.2024 09:21 Muropaketin toimitus
Bond 26

Kuvakaappaus Bond 26 -trailerista YouTubessa

The Witcher -tähti Henry Cavill olisi monen mielestä hyvä valinta uudeksi James Bondiksi. Nyt tekoäly on laitettu visioimaan, miltä moinen 007-elokuva voisi näyttää.

The Hollywood Reporter uutisoi Henry Cavillin tähdittämän James Bond -trailerin keränneen kohta jo liki 2,5 miljoonaa katselukertaa YouTubessa – huolimatta siitä, että Cavillia ei ole Bondiksi valittu ja koko video on vain ”entäs jos?” -visiointi.

Mukana ”Bond 26:n” trailerilla on myös Barbie-tähti Margot Robbie, jota ei siis myöskään ole kiinnitetty oikeasti mihinkään Bond-elokuvaan.

Videon saatetekstissä korostetaan, että kyse ei ole oikean elokuvan mainoksesta, mutta huomioiden miten harva saatetekstejä lukee ja mikä on medialukutaidon taso maailmassa yleisesti, on varmasti useampi katsoja nyt vakuuttunut Henry Cavillin olevan uusi James Bond. Oikeasti Daniel Craigin seuraajaa ei lukuisista huhuista huolimatta ole vieläkään paljastettu.

KH Studion luomus on toteutettu Adobe Premierellä, After Effectsillä, Photoshopilla, Adobe Auditionilla ja Mocha Prolla.