Uusimmat

Carrie Fisherin veli haluaa kovasti Leian palaavan Star Wars: Episode IX:ssa

20.06.2018 13:21 Muropaketin toimitus

Carrie Fisher

Carrie Fisherin ennenaikainen kuolema jätti Leian kohtalon avoimeksi seuraavaan Star Wars -elokuvaan. Lucasfilm ei ole vielä julkistanut, mitä se aikoo hahmolle tehdä.

Prinsessa Leia nähtiin erittäin keskeisessä asemassa Star Wars: The Last Jedi -elokuvassa. Carrie Fisherin ennenaikainen kuolema sekoitti kuitenkin tarinan ympyrät, minkä vuoksi hänen kohtalonsa J.J. Abramsin ohjaamassa Episode IX:ssa on vielä avoin. Lucasfilm ei ole vielä julkistanut suunnitelmiaan rakastetun hahmon suhteen.

Carrie Fisherin veli, Todd Fisher, on ilmaissut toiveensa siitä, että Leia palaisi kuvioihin myös seuraavassa Star Wars -elokuvassa. Cinemablendin uutisen mukaan veli on toiveikas:

“Yoda tuli takaisin viime elokuvassa, miksei siis myös Carrie? Ensimmäisessä elokuvassa Obi-Wan sanoo, että jos hän kuolee, hän palaa takaisin voimakkaampana. Mielestäni tämä on Carrie. Hän ei koskaan katoa kokonaan.”

Rogue Onessa onnistuttiin jo tuomaan suhteellisen uskottavan näköinen, Peter Cushingin aikoinaan esittämä Tarkin takaisin kuvioihin tietokonetekniikan avulla, samoin nuorennettu Leia nähtiin samassa elokuvassa. Mahdollista Leian mukana pitäminen siis olisi, joten varmasti Lucasfilmissä käydään kovaa kädenvääntöä siitä, mikä hahmon kohtalo lopulta onkaan.

Star Wars: Episode IX julkaistaan 20. joulukuuta 2019.