Uusimmat

Danny ”127 tuntia” Boylen Frankenstein-näytelmä suorana lähetyksenä Finnkinon teatterissa

08.02.2011 10:59 Muropaketin toimitus

Lontoon National Theatren NT Live -kausi tuo brittien teatteriesitykset Finnkinon elokuvateattereihin suorina lähetyksinä. Esityksiä järjestetään Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

NT Live -esitykset kuvataan HD-tekniikalla ja välitetään satelliitin kautta yli 300 elokuvateatteriin ympäri maailman. Kuvattavissa esityksissä kameroilla on normaali-iltaa suurempi liikkumatila.

Maaliskuussa on luvassa elokuvakansaakin varmasti kiinnostava esitys: 127 tuntia ja Trainspotting -elokuvista tutun Danny Boylen ohjaama Frankenstein esitetään Helsingin Maxim-teatterissa torstaina 17. maaliskuuta klo 21.00. Danny Boylen uusi tuotanto Nick Dearin näytelmästä pohjautuu Mary Shelleyn romaaniin. Teatteriesityksen hinta on 25 euroa.

Ensimmäinen NT Live -kausi keräsi 165 000 katsojaa 22 maassa.

– Emme voineet aavistaa, että ensimmäisestä kaudesta tulisi niin suuri menestys kautta maailman, National Theatren johtaja Nicholas Hytner sanoo. Meitä ilahduttaa, että voimme luottavaisin mielin rakentaa uuden kauden ensimmäisen kauden menestyksen pohjalta ja toivottaa tervetulleeksi yhteistyökumppanimme Compliciten ja Donmar Warehousen.

Lähde: Finnkino

Muropaketin uusimmat