Uusimmat

David Lynch vihjasi Twin Peaksin jatkosta, mutta asiasta ei kannata vielä innostua liikaa

25.06.2018 11:34 Muropaketin toimitus

David Lynch kertoo Twin Peaksin mahdollisesta jatkosta mahdollisimman lynchmaisesti.

Viime viikolla järjestetyssä kysy&vastaa -tilaisuudessa eräs fani tiedusteli David Lynchilta Twin Peaksin mahdollisesta jatkosta, johon ohjaaja-käsikirjoittaja-taidemaalari-muusikko vastasi ”Twin Peaksin kutsuvan häntä”.

Twitter-käyttäjä Scott Meisner twiittasi tapahtuneesta tarkemmin. Hänen mukaansa Lynch vaikutti kiinnostuneelta jatkamaan Twin Peaksin ja Carrie Pagen tarinaa, mutta totesi myös tiellä olevan useita häiriötekijöitä.

Oli miten oli, niin ainakin meillä on mestarilliset Twin Peaksin viime vuonna nähdyt 18 uutta jaksoa, joista löytää jokaisella katsomiskerralla jotain uutta. Muropaketin toimittaja Aki Lehti kirjasi ajatuksiaan ylös viime vuonna sarjan päätyttyä ja kehui sarjan paluun arviossaan vain kolmen ensimmäisen jakson perusteella alkuperäistä paremmaksi.

Lynch-fanien kannattaa hommata käsiinsä viime viikolla ilmestynyt miehen omaelämäkerta nimeltään Room to Dream, jonka hän on kirjoittanut yhdessä toimittaja Kristine McKennan kanssa. Se sisältää myös yli sata haastattelua, jossa ihmiset kertovat omista Lynch-kokemuksistaan. Haastateltavana ovat muun muassa Sting,  Isabella Rossellini ja kaikki näiden väliltä.